Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Secret World

The Secret World går i pluss

Nedbemanningen høster frukter for Funcom

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De aller fleste har sikkert fått med seg oppstyret rundt norske Funcom den siste tiden. Som følge av dårlige salg av The Secret World stupte nemlig aksjene, og den enste løsningen ble å permittere over halvparten av selskapets ansatte.

Avgjørelsen var naturligvis beklagelig for de som måtte gå, men samtidig kan utviklerne allerede nå konstatere at resultatene har kommet. Det ambisiøse nettrollespillet går nemlig i pluss for første gang.

Likevel vurderer de en eventuell overgang til free-to-play fortløpende, og de mener at en slik overgang er fullt mulig dersom vurderingen faller på dette:

- Jeg mener fortsatt at det finnes et marked for både free-to-play, abonnementsordninger og hybride blandingsmodeller. Hvilket system som gjør akkurat ditt prosjekt mest levedyktig, avhenger av hva slags spill du prøver å lage, forklarer Funcoms nybakte leder Ole Schreiner.

- Vi har verktøyene vi trenger for å forvandle The Secret World til et free-to-play-spill, eller kanskje en slags hybrid, dersom vi velger å gå for dette en gang i fremtiden, utdyper han.

En rekke kritikere har påpekt at The Scerect World burde blitt lansert som et free-to-play-spill helt fra begynnelsen av, ettersom denne forretningsmodellen har blitt så utbredt i MMO-sjangeren. Disse hevder at spillernes villighet til å betale for et fast abonnement har sunket dramatisk de siste årene, og at den generelt høye kvaliteten til The Secret World derfor spiller mindre rolle.

Hva fremtiden vil bringe for det ambisiøse norske spillet, er naturligvis i Funcoms hender, og vi kan ikke annet enn å vente å se. I alle tilfelle har spillets andre utvidelsespakke, Issue #2: Digging Deeper nå blitt lansert.

Denne byr både på nye oppdrag og andre nyheter som flere våpen og plastisk kirurgi, som lar deg endre spilfiguren din.

Kilde: Games Industry.

The Secret World

Relaterte tekster

The Secret WorldScore

The Secret World

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Norges største spillansering noensinne lykkes med å være et annerledes MMO. Jostein har satt karakter på Funcoms The Secret World...

1
The Secret World blir tv-serie

The Secret World blir tv-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi hører ganske ofte om filmatiseringer av ulike spillunivers om dagen. Noen mener dette er tåpelig siden man gjerne bruker fler titalls timer i et spill, og derfor blir...Loading next content