Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Sinking City

The Sinking City fjernet fra Steam igjen etter krangling

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Å si at forholdet mellom utviklerne i Frogwares og enkelte utgivere har vært litt dårlig en god stund ville vært tidenes underdrivelse. I 2019 ble en rekke Sherlock Holmes-spill fjernet fra butikkene siden utgiverne i Focus Home Interactive ikke ville overføre publiseringsrettighetene tilbake til studioet og ikke var interessert i å fornye avtalene med plattformeierne. Ett år senere ble The Sinking City fjernet fra PlayStation Store, Steam og en rekke andre butikker etter en juridisk krangel med utgiverne i Nacon som følge av anklager om manglende overføring av salgsinntekter og mer. Sistnevnte ble tatt til et nytt nivå i forrige uke da spillet ble tilgjengelig på Steam igjen, men utviklerne i Frogwares sa dette var gjort ulovlig av Nacon. Dette har nå fått nye konsekvenser.

The Sinking City har nemlig blitt fjernet fra Steam igjen, og i en email skriver Valve at dette skyldes en såkalt DMCA-erklæring (Digital Millennium Copyright Act), altså at spillet har brutt et selskaps patenter, varemerke eller lignende.

"The Sinking City har vært i en tvist i det franske rettssystemet en god stund. En midlertidig avgjørelse forrige høst ga tilsynelatende Nacon rett til å distribuere spillet på Steam mens rettstvisten pågår. I dag fikk vi dog en "DMCA take-down"-beskjed for utgaven Nacon nylig slapp, så vi har reagert på den meldingen."

Dermed er det ganske klart at i The Sinking City sin Steam-skjebne vil fortsette å være i rettssystemet sine hender mens det forblir tilgjengelig på andre PC-plattformer.

The Sinking City

Relaterte tekster

0
The Sinking CityScore

The Sinking City

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Ayub tar på seg hodetelefonene, trekker for gardinene og fester brillene godt på plass før han hiver seg ut i Frogwares' skrekkslagne detektiv-spill, The Sinking City.

0
Klokken 16 på GR Live: The Sinking City

Klokken 16 på GR Live: The Sinking City

NYHET. Skrevet av Mike Holmes

Frogwares er kjent for å lage eventyrspill med Sherlock Holmes. Men deres nyeste spill har en mer monstrøs historie som fans av Lovecraft kanskje kommer til å like. The...Loading next content