Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt utsettes igjen på PS5 og Xbox Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som Cyberpunk 2077 viste gang på gang er ikke alltid CD Projekt gode på å holde ord, så det var ikke et stort sjokk da den planlagte lanseringen av The Witcher 3: Wild Hunt på PS5 og Xbox Series ble flyttet fra forrige høst til en gang mellom april og juli i år. Til tross for forsikringer om dette en måned senere blir likevel ventetiden lengre enn planlagt.

CD Projekt forteller at de har bestemt seg for å ta finpussen av The Witcher 3: Wild Hunt på PlayStation 5 og Xbox Series selv etter at Saber Interactive har gjort jobben frem til nå. Dette skiftet betyr dessverre også at de nye utgavene utsettes vekk fra andre kvartal dette finansåret, så nå får vi dem tidligst en gang mellom den 1. juli og 30. september uten at utviklerne lover det engang siden de må evaluere hvor mye arbeid som gjenstår.

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterte tekster

4
The Witcher 3: Blood and WineScore

The Witcher 3: Blood and Wine

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Den siste utvidelsen til storspillet The Witcher 3: Wild Hunt er her, med enda vakrere omgivelser enn tidligere. Vi sendte Robin på vinsmaking i Toussaint...

2
The Witcher 3 - Hearts of StoneScore

The Witcher 3 - Hearts of Stone

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

CD Projekt Red sparer ikke på kruttet i den første skikkelige utvidelsen til The Witcher 3: Wild Hunt. Vi har testet Hearts of Stone...Loading next content