Norsk
Gamereactor
forspill
Tony Hawk's Proving Ground

Tony Hawk's Proving Ground

Tony Hawk og Neversoft er snart klare med årest utgave av den suksessrike skate-serien. Carl Thomas har sett nærmere på hva vi kan forvente oss når Proving Ground kommer i hyllene i starten av november.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tony Hawk har blitt et årlig innslag i spillhyllene, og det er riktig så hyggelig. Fjorårets bidrag, Project 8, var spesielt imponerende, med en superlekker Nail the Trick-feature, en stor verden å skate i og ikke minst alt arbeidet som var lagt ned i motion capture og animasjonsarbeid. Skateboardspill inntok den nye generasjonen.

Det var rett og slett herlig forfriskende å se at serien tok et skritt videre, og ikke bare fortsatte i samme gamle leia som tidligere. Idet demoen landet på Xbox Live, satt vi i kollektivet i timer, dager og uker og bare rulla rundt og lot oss imponere. Flott grafikk, nydelige animasjoner, og en blendende Nail the Trick-modus. Når en fullversjon etter hvert dumpet ned i postkassen, tok vi alle en tredagers, og ble sittende til vi var blant de åtte beste skaterne, og fikk en plass i Tonys crew. Topp underholdning hele veien for alle skateinteresserte.

I den kommende utgaven flagger Tony Hawk og Neversoft at de vil videreføre den utmerkede Nail the Trick-modusen med å legge til Nail the Grab og Nail the Manual. Disse tre kan linkes sammen, og du kan utføre en lang rekke flips, grabs og manuals i den samme nydelige slow motion-modusen vi så i Project 8. En annen nyhet heter Aggro-kick. Dette er egentlig bare et kraftigere fraspark, så du oppnår høyere hastigheter. Aggro-kick er selvsagt viktig når du skal komme deg over større gaps, få masse poeng på en enorm air, eller rett og slett komme deg raskt fra A til B.

Og det er enda flere nyheter. I Proving Ground blir det tre ulike skater-klasser. Karriere-skateren er med i konkurranser, signerer sponsoravtaler, kommer i skate-magasin og lager egne signatur-tricks med Nail the-modusene. Hardcore-skateren er ikke så interessert i pengene, men elsker sporten, og er mer en streetskater. Driter i alt annet. Sist ut har vi riggeren. Riggeren er den utforskende skateren. Finner nye spennende spots, ser muligheter der andre ser problemer. Hvilke valg du gjør bestemmer hvilke egenskaper du får, og dermed hvilke muligheter du har på de forskjellige utfordringene. I Proving Ground velger du hvilken vei du vil gå, og skaper din egen skatestil.

Dette er en annonse:

Ellers er mye som det var i Project 8. Skate rundt, bygge opp stats, og bli best i byen. Det er fortsatt det som gjelder. Men. Det er et kjempestort men her. Skate er rett rundt hjørnet, og ser intet mindre enn skambra ut. Med et nytt og genialt kontrollsystem som lett overskygger alle Nail the-moduser. Kameraet i Skate er også mye mer dynamisk og spennende plassert og med fokus på brettet - som i en skatefilm. I Proving Ground er det fortsatt snakk om et låst tredjepersonskamera som vi har sett helt siden seriens opprinnelse i 1999. Det føles ærlig talt litt gammeldags. Men nå skal vi ikke gi Proving Ground noen endelig dom før vi har spilt en ferdig kode.

Tony Hawk har en enorm fanskare, og alle de som likte Project 8 eller de tidligere spillene i serien, vil nok like dette også. Det er en fin oppfølger på alle mulige måter, med flere nyheter enn på lenge. Nail the Grab, Nail the Manual, Aggro-kick og ikke minst de nye skate-klassene og de strukturelle endringene det medfører seg. Massevis av skate-moro å kose seg med.

Demoer av både Tony Hawk's Proving Ground og Skate er ute på Xbox Live Markedplace. Hent dem ned og gi dem noen timer hver før du knuser sparegrisen. Det er to veldig gode spill det er snakk om, så ikke la noen andre ta det valget for deg.

Les anmeldelsen av Skate i Gamereactor #53 som er på gaten i starten av neste uke.

Dette er en annonse:
Tony Hawk's Proving Ground
Tony Hawk's Proving Ground
Tony Hawk's Proving Ground
Tony Hawk's Proving Ground
Tony Hawk's Proving Ground
Tony Hawk's Proving Ground
Tony Hawk's Proving Ground
Tony Hawk's Proving Ground
Tony Hawk's Proving Ground
Tony Hawk's Proving Ground

Relaterte tekster

Tony Hawk's Proving GroundScore

Tony Hawk's Proving Ground

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Tony Hawk fortsetter i samme spor som før i årets utgave av det populære skatespillet. Men er det nok til å hamle opp med Skate?Loading next content