Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Untitled Goose Game

Untitled Goose Game lanseres om tre uker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I februar fikk vi den litt skuffende beskjeden at Untitled Goose Game måtte utsette det etterlengtede og merkelige spillet fra våren til "senere i år". Nå vet vi hva senere i år betyr.

Utviklerne i House House har nemlig gitt oss en ny, koselig trailer som avslører at Untitled Goose Game vil lanseres på Nintendo Switch og Epic Games Store den 20. september. Dermed trenger vi altså bare å vente i tre uker før vi får lov til å leke gås i spillverden også.

HQ
Untitled Goose Game

Relaterte tekster

7
Untitled Goose GameScore

Untitled Goose Game

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Årets merkeligste spill er på trappene. Midt i Zelda-feberen kommer denne krabaten fra sidelinjen med humor, pøbelstreker og gakk.

1
Untitled Goose Game kan bli til Lego

Untitled Goose Game kan bli til Lego

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Man kan trygt si at Untitled Goose Game har blitt et slags fenomen, noe som igjen har ført til en drøss med memes, gifs og fanart, så da er det vel på tide å ta det til...Loading next content