Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tales of Arise

Vakre og varierte omgivelser vist frem i Tales of Arise-trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På onsdag fikk vi endelig vite at Tales of Arise vil lanseres i september, men Bandai Namco har ikke tenkt å la forventningsfulle spillere vente så lenge mellom nyhetene denne gangen.

Nå ønsker de også å vise noen av områdene vi skal få utforske i Tales of Arise, noe som gledelig nok skjer i form av en trailer. Den gjør det klart at omgivelsene blir både vakre og varierte, så da er det lov å håpe at utviklerne klarer å finpusse siste rest slik at vi slipper like mange problemer med at teksturer plutselig dukker opp som i traileren. Med over fire måneder til lansering skal det være mulig. Uansett synes i alle fall denne Tales-nooben at spillet allerede ser langt penere ut enn forgjengerne.

HQ
Tales of Arise

Relaterte tekster

3
Tales of AriseScore

Tales of Arise

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Fem års ventetid er ved veis ende, og Tales of Arise belønner både tålmodige fans og nykommere med det som kanskje er det beste spillet i serien.

0
Slik åpner Tales of Arise

Slik åpner Tales of Arise

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I disse dager er det langt fra like vanlig å se rulletekster i åpningen av TV-serier eller spill, men ett av stedene det fortsatt skjer er i Asia. Bandai Namco har det...Loading next content