Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
WWE 2K20

Vi får ikke et nytt WWE 2K i år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

WWE 2K20 fikk en forferdelig start med uvanlige mange tekniske problemer, deriblant at spillet faktisk sluttet å fungere da vi gikk inn i 2020, så skiftet fra Yuke til Visual Concepts som utvikler virket ikke akkurat ekstremt vellykket. Derfor kom det ikke som et stort sjokk da Justin Leeper, som bør vite slikt med tanke på at han blant annet har skrevet flere WWE-spill, hevdet at 2K ikke ville slippe et WWE 2K21. Verken utgiverne eller utviklerne ønsket å kommentere saken da, men nå blir de blitt tvunget til det.

I natt hadde nemlig WWE et investormøte, og der måtte de jo bare bekrefte at 2K Games ikke vil lanseres et nytt WWE 2K-spill i år da de fikk spørsmål om det. Forhåpentligvis betyr dette at Leepers påstander om at 2K jobber med et "annerledes" wrestlingspill for lansering senere i år stemmer også, så vi får se hva fremtiden bringer.

WWE 2K20

Relaterte tekster

0
Vi får ikke et nytt WWE 2K i år

Vi får ikke et nytt WWE 2K i år

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

WWE 2K20 fikk en forferdelig start med uvanlige mange tekniske problemer, deriblant at spillet faktisk sluttet å fungere da vi gikk inn i 2020, så skiftet fra Yuke til...

3
WWE 2K20 fungerer ikke i 2020

WWE 2K20 fungerer ikke i 2020

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Noen av dere husker kanskje hysteriet rundt det at PCer og annen elektronikk ikke ville takle tusenårsskifte, men det viser seg at enkelte burde fryktet tiårsskiftet mer....Loading next content