Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ratchet & Clank: Rift Apart

Vi skal spille Ratchet & Clank: Rift Apart i dagens livestream

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da vi alle begynner å gå tilbake til normalen etter E3 2021 og Summer Game Fest, skal vi benytte muligheten til å utforske Insomniac Games' nyeste platttformspill Ratchet & Clank: Rift Apart. Vi dykker ned i denne elskede serien når vi tar Lombax- og robotduoen med på et actionfylt eventyr på tvers av dimensjoner for å stoppe den onde Dr. Nefarious.

Som vanlig er det bare å surfe innom vår GR Live-side fra klokken 16 når vi setter i gang. Og om du har gått glipp av det, her er Eiriks anmeldelse.

Vi skal også streame Xbox Games Showcase: Extended senere i dag, og om du vil få med deg den er det bare å komme innom vår GR Live-side klokken 19 for å få med deg alt som vises der.

HQ
Ratchet & Clank: Rift Apart

Relaterte tekster

0
Ratchet & Clank: Rift ApartScore

Ratchet & Clank: Rift Apart

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vis slekt og venner hvor pent et spill kan bli på PlayStation 5 mens du har det gøy med en sjarmerende historie, fantasifulle våpen og en variasjon få lignende spill kan skryte av.Loading next content