Norsk
Gamereactor
nyheter
Ratchet & Clank: Rift Apart

Video viser hvorfor Ratchet & Clank: Rift Apart ikke er på PS4

PC-spillere vil kunne glede seg over det tidligere eksklusive PS5-spillet med en nyere harddisk, men se hvordan det gikk på en PlayStation 4.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noen uker etter at Ratchet & Clank: Rift Apart ble lansert på PlayStation 5 var det noen som hevdet at Insomniac løy da utviklerne sa at spillet ikke ville kunne kjøres på PlayStation 4 uten grunnleggende endringer i presentasjon og gameplay. Det ble kastet bensin på bålet da vi fikk vite at PC-versjonen ikke krever en SSD, så PlayStation Studios er nok litt lettet i dag.

Digital Foundry har nemlig sluppet førsteinntrykksvideoen av Ratchet & Clank: Rift Apart sin PC-versjon som ble lansert i dag, og slår fast at den er mye bedre enn det The Last of Us: Part I leverte innledningsvis - selv om det mangler en del finpuss. Videoen sammenligner spesifikke sekvenser fra spillet på to forskjellige PC-er og en PS5, men John Linneman har også publisert en video som viser hva som skjedde da Richard Leadbetter prøvde å kjøre Rift Apart på en PS4-harddisk med litt over minimumsspesifikasjonene. Se hvor mye Sonys sistegenerasjons konsoll hater portaler i videoen nedenfor.

Så der har du det. Insomniac løy definitivt ikke da de sa at Ratchet & Clank: Rift Apart ikke var mulig å gjøre på PlayStation 4.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Relaterte tekster

Ratchet & Clank: Rift ApartScore

Ratchet & Clank: Rift Apart

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vis slekt og venner hvor pent et spill kan bli på PlayStation 5 mens du har det gøy med en sjarmerende historie, fantasifulle våpen og en variasjon få lignende spill kan skryte av.Loading next content