Norsk
Gamereactor
Videos
Marvel's Spider-Man 2
HQ

Marvel's Spider-Man 2 - Videogjennomgang

Vi har svingt oss gjennom Insomniac's siste Spidey eventyr og har vår vurdering klar.

Audio transcriptions

"Noen ganger bør en oppfølger være mer. Den burde finne opp hjulet på nytt, men i de fleste tilfeller er det ingen grunn til at en oppfølger ikke bare kan være mer av det vi elsker. Insomniac gjorde det helt perfekt på å få deg til å føle deg som Spider-Man i det første spillet, og det ville derfor være lite fornuftig å risikere den suksessen. I stedet får vi i Marvel's Spider-Man 2 et spektakulært spill som er tillegg til det fantastiske Spidey-innholdet vi har sett de siste fem årene."

"Likhetene er tydelige fra første minutt. Akkurat som i det første spillet tar det ikke lang tid å tar det ikke lang tid før handlingen starter, og du blir umiddelbart sendt i retning av fare når det dunkende lydsporet akkompagnerer reisen din gjennom New York. I det første spillet var det en følelse av av sjokk i løpet av de første minuttene når du innser hva Insomniac har fått til."

"I fortsettelsen vil du sannsynligvis trekke på smilebåndet, for du er bare så glad for at over å være tilbake i salen, mindre en følelse av åh herregud, de har klart det, og mer noe som om de bare har gjort det igjen mens du svinger deg fra skyskraper til skyskraper.
Så kastes vi tilbake til Spider-Men, og kan velge om vi vil pløye videre i historien eller ta en titt på New Yorks severdigheter. Det er mye å gjøre med fortellingen, og fokuset er rettet mot på Peter, Miles og MJ, som alle håndterer sine egne personlige problemer, samtidig som de samtidig som de aldri får nok tid til å ordne opp i dem på grunn av pliktene som følger med det å være og kjæresten til Spider-Man. Tempoet er høyt, men ikke blendende høyt, og det er mange øyeblikk der spillet forteller deg at det er greit å ta det litt roligere, gjøre noen sidemål, og så vende tilbake til historien."

"Marvels Spider-Man 2 har mange baller i luften. Miles' essay, MJ flytter hjem til Pete, Peter prøver å få seg en fast jobb, Venom, Kraven og mye mer...
mer, men ingen av dem faller på gulvet. Hver gang du tar på deg et historieoppdrag, blir de føles de som fine episoder av en TV-serie, briljant filmatiske, samtidig som de gir deg nok kule og unikt gameplay til at du ikke føler at du bare kan legge fra deg kontrolleren."

"for å nyte den vakre grafikken. Det er et spill som hele tiden fanger deg, og det er ikke minst takket være til de fenomenale prestasjonene til hovedrolleinnehaverne.
Yuri Lowenthal løy ikke da han sa at vi bare hadde sett toppen av Edderkoppberget...
i løpet av sommeren. Han tilfører Peter Parker en dybde og realisme, samtidig som han gir den perfekte blanding av grøss og nerve når Peter tar på seg symbiotdrakten. Jeg vil også fremheve Najee Jeter som Miles Morales. Det er vanskelig å konkurrere med karismaen til Shameik Jeter."

"Moore bidrar med i Spider-Verse-filmene, men i dette spillet synes jeg Jeter virkelig er finner sin egen nisje for Miles, og karakteren fremstår som uanstrengt sympatisk.
Å sjonglere så mye uten å føle seg overbelastet av det er en enestående suksess for Marvels Spider-Man 2s historie. Den er ikke feilfri, men uten å røpe noe som helst kan jeg si at Sony har nok en gang levert en fengslende, filmatisk historie som vil appellere til de som ikke har og hardcore-fans."

"Bortsett fra det narrative er Marvel's Spider-Man 2 et teknisk mesterverk. Traversering er ikke noe en drøm, og jeg tok meg selv i å forundre meg over dette spillet mens jeg svingte og gled min rundt i New York.
Nettvingene er et fantastisk tillegg, spesielt med tanke på at vi har å gjøre med et mye større kart denne gangen. Men plassen føles aldri tom, og det er heller ikke et ork..."

"å bevege seg rundt. Jeg har ikke brukt hurtigreise en eneste gang, for du beveger deg så raskt og godt.
i Marvel's Spider-Man 2 at det føles som en bjørnetjeneste å ikke ta seg frem på kryss og tvers av kartet på den gode, gamle måten.
Her er det evolusjon som gjelder. Marvel's Spider-Man 2 er ikke så annerledes at jeg ikke kan tenke meg å spille det første spillet igjen, men det tilfører hele tiden små, men meningsfulle forbedringer."

"overraskelser, som en mintpastill du putter i munnen hvert femte minutt. Kamp er på ingen måte savnet i dette spillet, og vi får en rekke nye evner som gir enda et lag med dybde.
til den ellers så vanlige unnvike-så-mash-angrepsrytmen du har kommet inn i i tidligere spill.
Sjefskampene setter også litt krydder på tilværelsen, og de forekommer mye oftere enn man kanskje skulle tro..."

"gjett. Du støter ikke på et medlem av Spideys skurkegalleri hver gang du går inn i en svinger inn i feil bakgate, men det finnes en rekke ulike sjefer i spillet som gir deg deg mye action. Jeg kan ikke påstå at noen av dem er spesielt vanskelige, men de byr på en overlegen utfordring til de ellers konstante hordene av bøller."

"Apropos de største skurkene du møter i spillet, er det på tide å snakke om skurker.
Utrolig imponerende, med mental kapasitet til å ligge et skritt foran begge Spider-Men, føles han som en skurk som har forutsett heltene våre bedre enn noen annen motstander hittil.
Etter hvert som vi lærer mer om karakteren hans, blir det til og med vanskelig å ikke beundre jegeren i en eller annen måte. I tillegg har han et fett tema, så det er alltid en seier."

"Venom, på den annen side, er som forventet et absolutt monster. Strålende i på sin egen klissete, skremmende måte, føles Venom som et absolutt beist, både når det gjelder utseendet og og hvordan han fremstilles i spillet. Det er nesten litt synd at begge disse skurkene har å dele det samme søkelyset, for selv om det gir mening fra et narrativt perspektiv, kan det føles som om de slukte litt av hverandres tilstedeværelse."

"Fantastisk, spektakulær, overlegen, ultimat. Alle ord som har blitt brukt for å beskrive Spider-Man i tegneseriene hans, og adjektiver jeg kunne brukt for å beskrive Marvels Spider-Man...
2. Insomniacs andre store superheltsatsing svinger seg lett opp til å bli et av de beste spillene i verden.
i sin sjanger. Det meste av tiden jeg spilte, lurte jeg på hva mer jeg kunne forlange av spillet."

"mer, og selv om jeg skulle ønske at historien hadde vært bedre, og at kampene hadde utviklet seg en smule mer litt mer, men dette er små klager når man står overfor den fantastiske prestasjonen til Marvels Spider-Man 2 som helhet."

Anmeldelser

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere