Norsk
Gamereactor
Videos
Super Mario Bros. Wonder
HQ

Super Mario Bros. Wonder - Videogjennomgang

Vi deler en rekke tanker og meninger om vår tid med Nintendos nyeste 2D-plattformspill.

Audio transcriptions

"Nylig fikk vi muligheten til å skrive en siste forhåndsvisning basert på den første delen av Super Mario Bros. Wonder, og i den forhåndsvisningen uttalte vi at akkurat denne tittelen kunne være en annen.
Årets spill. Nå som lanseringen står for døren, og siden vi har hatt muligheten til å se på til å se hele spillet, holder påstanden? I et nøtteskall, ja, det gjør det."

"Super Mario Bros. Wonder er 2D Super Mario Bros.-plattformspillet vi har ventet på.
i årevis. Det er polert, det er fullt av sjarm, det har betydelige nye tilføyelser, og det har massevis av av nostalgiske og klassiske systemer og mekanikker. Det er en virkelig fantastisk og briljant tittel.
som vil gå inn i historien som noe av det beste Switch har fått i løpet av sin bemerkelsesverdige levetid."

"Eventyret tar Mario og 11 av vennene hans med til Blomsternes rike, som i bunn og grunn er et en fantastisk ny verden som består av forskjellige biomer som hver har sin egen unike stil og estetisk stil. Det grunnleggende oppsettet i dette spillet skiller seg ikke fra det vi har sett så langt.
i andre Super Mario Bros.-spill fra fortiden, og det er slett ikke en fornærmelse. Hvorfor endre noe som er så enkelt, men likevel effektivt? Å ta kontroll over en av figurene plattformspill gjennom en rekke 2D-nivåer fylt med fiender og fiender."

"skapninger, tonnevis av miljømessige farer og en hel rekke hemmeligheter, alt sammen i forsøket på å samle inn mirakelblomster, som trengs for å låse opp nye nivåer og til slutt nå Bowser.
for å sette en stopper for hans siste herjinger. Musikk og lyddesign har alltid vært viktig.
i Mario-spill, men her er det enda viktigere. Hele baner har blitt skapt og bygget med en rytmisk stil i kjernen, en setting som ber deg om å hoppe i takt til lydsporet."

"som spilles gjennom hele banen. Det er også måten spillet reagerer på handlingene dine på, med lyddesign. I løpet av en bane vil du finne nye blokker som spiller av lydeffekter når du når du passerer dem, samt blomsterfigurer som guider deg langs ruten.
av et briljant soundtrack med tidløse originalnumre. Det er, i mangel av et bedre uttrykk begrep, fantastisk. Det er mange nivåer å fullføre i dette spillet, og hvert av dem har sine egne sine egne hemmeligheter og nye designelementer, og ingen av dem føles like hverandre takket være til måten mirakelblomster forandrer ting på. Når du finner en mirakelblomst langs en løype, vil den endre det samme nivået drastisk. Den går fra å være typisk og klassisk 2D Mario-plattformspill, til noe med helt ny mekanikk. Selvsagt vil i tillegg til å samle flere gjenstander, for eksempel store blomstermynter som brukes som valuta, lande på toppen av flaggstangen ved nivåets slutt, og til og med finne andre hemmeligheter og godbiter."

"langs veien. Poenget er at selv om en gjennomgang bare tar deg to minutter fra starten av til slutten, er det en mengde grunner til å gå tilbake og fortsette å utforske for å finne noe som skjuler seg under overflaten. Power-ups er imidlertid et område som spillet ikke er så bra på.
føles litt mangelfullt. Dette skyldes sannsynligvis det nye og kanskje viktigste tilskuddet, merker. I utgangspunktet er dette frynsegoder som du kan aktivere før du starter et nivå, så..."

"at karakteren din har et ekstra triks i ermet, og de er sannsynligvis årsaken til at power-ups føles som en ettertanke det meste av tiden, og ikke de superspennende tilleggene som definerer spillet.
flerspillerstøtte er også et svært viktig aspekt ved spillet.
aspekt ved dette spillet. Å kunne spille sammen med venner lokalt eller online når det er behov for det."

"er et bredere flerspillertilbud, åpner døren for en hel rekke måter å nyte denne tittelen på.
I tillegg til dette er spillet også tilpasset for yngre spillere, med fem av spillets tolv spillbare figurene er immune mot skade fra fiender, noe som gjør plattformopplevelsen mindre krevende.
stressende, ettersom du bare trenger å bekymre deg for farene i omgivelsene med disse figurene."

"Men nøkkelen ligger i Super Mario Bros. Wonder, er at det ikke forsøker å omskrive manuset for hva vi forventer av et Super Mario Bros.-spill.
Mario Bros. I stedet forbedrer og perfeksjonerer det opplevelsen vi har lært å kjenne og...
vi elsker den. Alt fra de audiovisuelle elementene, flerspillertilbudet, det faktum at kartene mellom nivåene har åpne seksjoner som lar deg utforske og oppdage flere hemmeligheter, og for den saks skyld så mange hemmeligheter at det er vanskelig å liste dem opp, dette er et spill som føles som det etterlengtede neste steget i Super Mario Bros.-serien."

Anmeldelser

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere