Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

DOYOKY Wireless RGB Controller (Quick Look) - Joy-Cons med ekstra glede

Denne trådløse Joy-Cons-erstatningen gir flere muligheter for tilpasning og fargevalg.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen, og velkommen til en ny Gamereactor Quick Look.
Enten du har spandert på Tears of the Kingdom Limited Edition, nettopp har kjøpt en ny OLED, eller hva slags bryter du måtte ha, vil alle joycons som er koblet til den, i noen tilfeller aspekter har vist seg å ha det vi kaller stick drift."

"Det gjelder ikke bare joycons, men det har definitivt vært mer utpreget på disse, spesielt på de første par generasjonene Nintendo lanserte.
Noen blir faktisk helt ufølsomme og går rett og slett i stykker.
Det har vært litt av en kamp, med en rekke søksmål rettet mot Nintendo, som har holdt seg temmelig hele saken, men de har endret produksjonsmetodene sine i løpet av de siste årene."

"for i det minste å redusere skadevirkningene av det som har skjedd.
Men i det minste er den generelle, la oss si, tilliten til konstruksjonen av disse joycons på på et historisk lavmål.
Men heldigvis, til tross for at Nintendo generelt sett ikke liker tredjepartsspill fra tilbehørsmarkedet, tillater de produsenter som ikke lager joycons, å lage sine egne joycons."

"joycons.
Et av disse selskapene er Doyoke, og Doyoke lager disse.
Dette kalles, disse er nå løsrevet, selvfølgelig, og deretter festet til selve bryteren.
Dette er, sammen med en annen, kalt Doyoke Wireless RGB Controller."

"Ettersom de fungerer trådløst, kan du koble den til denne og deretter ha en vanlig joycon-kontroller som vanlig, men de har selvsagt RGB.
Men det viktigste som skiller denne fra Doyokes andre bryterkontroller, er ikke bare RGB-belysningen, det har de andre også, men det er selve spakene."

"Disse pinnene er laget med noe som kalles Halleffekt.
Nå kan jeg ikke sitte her og forklare hvorfor Hall Effect er bedre, men det viktigste er at som Hall Effect gjør, er at den lover at teknologien, designen, lover at det holder seg drift og generell mangel på respons og funksjonalitet aldri vil oppstå på den måten."

"Det løser problemet med disse styrekonsollene fullstendig og permanent.
Saken er altså den at du kanskje kommer for å få Hall Effect-joystickene, som selvfølgelig fester lang levetid i hele bryterens levetid, hvis du nettopp har kjøpt den, eller hvis du er ute etter å bytte ut joycons generelt."

"Men det handler også om ergonomi.
Joycons er plassbesparende, noe som er flott, de får plass i mindre vesker, men de er også men de er også små, og noen, spesielt folk med store hender, har gjort litt ut av seg.
om at de ikke synes det er behagelig å holde i noe mer ergonomisk."

"Du skjønner sikkert at dette løser det problemet.
Disse er klumpete her, det er lagt til nesten et grep-lignende, dette føles faktisk som, føles nesten som en del av en Xbox-kontroller eller en DualSense-kontroller, noe som er flott.
Og du får den adresserbare RGB-effekten hele veien rundt, noe som selvsagt krever en del strøm, det er uklart hvor mye, men det får bryteren til å se litt neste generasjons ut, vil jeg si."

"Det betyr selvsagt at du må kjøpe en veske som er større for den eller noe sånt.
fra Doyoki selv, men det er markant bedre å bare holde.
Det betyr at hendene dine er plassert litt lenger fra hverandre, og det føles feil fordi det er bare mer kontroll før du kommer til skjermen, men det føles bra."

"Det finnes også programmerbare knapper, de er her på baksiden, der du for eksempel kan.., det er to av dem her.
Den har også justerbar vibrasjon, noe som er fantastisk.
Men alt i alt, programmerbare makroknapper, fint, joysticks med hall-effekt, fint, RGB, i det minste for de som liker det, det er også fint."

"De er litt dyre, de koster 60 dollar, noe som betyr at de koster det samme som et par vanlige Joy-Cons, og jeg forventer at tredjepartsmarkedet for tilbehør vil forsøke å underby Nintendos litt mer enn de har gjort her, spesielt hvis det er fra et merke som du ikke har hørt om før.
allerede har hørt om, og som ikke er like etablert som andre tilbehørspartnere."

"Men alt i alt er det veldig enkelt å si at hvis du liker formen, hvis du liker RGB og hvis du vil ha hall-effekt-joysticks for øyeblikket, kan Doyoki hjelpe deg.
Tusen takk for at du fulgte med, vi ses i neste episode."

Hardware

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere