Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Quiciklook MSI Grungnir 300 Airflow utpakking

Quiciklook MSI Grungnir 300 Airflow utpakking

Audio transcriptions

"MSI har lansert en ny utgave av sitt Gunknir-kabinett kalt 300R Airflow. Det er en del av MPG-serien og passer dermed til kjølere, hovedkort, strømforsyninger og har støtte for avanserte grafikkort på størrelse med en liten hund, samt selv de største E-ATX-hovedkortene."

"Som navnet antyder, er hovedfokuset på luftgjennomstrømning, med en perforert nettingfront, mens både sidepanelene og strømforsyningsdekselet har ventilasjonsåpninger for økt luftgjennomstrømning inne i kabinettet.
Kabinettet har en push-pull-konfigurasjon som trekker inn luft i fronten og bunnen.
mens den skyves ut bak og øverst. Inkludert viftene på væskekjøleren på 360 mm."

"som de fleste brukere sannsynligvis vil bruke med dette 200 euro-kabinettet, blir det totale antallet 120mm vifter som kan monteres, er 13 på grunn av muligheten til å montere en intern 120 mm vifte for å øke den interne luftstrømmen. Både fronten og toppen har en tykkelse på 80 mm for vifter og radiatorer. Støvfiltre er strategisk plassert plassert over hele datamaskinen, og de fleste av dem er magnetiske. Men til tross for at den har en høy luftgjennomstrømning som hovedmål, er det også tatt hensyn til utseendet, ettersom bakpanelet støtter både vertikal og horisontal montering, og har til og med en spesiell retningsbestemt innvendig GPU-stativ som kan justeres og naturligvis har RGB."

"Harddiskentusiaster vil bli glade for å høre om de fire forskjellige alternativene for montering harddisker, med til sammen åtte 2,5-tommers harddisker og to 3,5-tommers harddisker i tillegg til til eventuelle NVMe-enheter som er installert på hovedkortet. Nesten alle hengslene, brakettene, dekkplatene og dekslene og paneler er montert ved hjelp av trykknapper, slik at så mye som mulig er uten verktøy."

"Frontinngangen har en dedikert LED-knapp for styring av RGB, samt USB-C- og to USB Type-A, og datamaskinen leveres med fire forhåndsinstallerte ARGB-vifter."

Hardware

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere