Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Sony HT-A7000 Soundbar (Quick Look) - Absolutt realisme

Denne kraftige lydplanken er designet for å fylle ethvert rom med surroundlyd, via en samling av forskjellige høyttalere.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen til en ny Gamereactor Quick Look.
Jeg har vært på litt av en odyssé det siste halvåret, og har utforsket ulike surround- og lydoppsett for ditt hjemmeoppsett med storskjerm-TV og så videre."

"Og jeg har prøvd å finne ut hvordan du kan forbedre, hvordan du kanskje kan øke surroundlyd-aktig, Dolby Atmos-lignende lyd ikke bare forbedrer film- eller TV-opplevelsen, men også den spillopplevelsen også.
Og et stopp jeg har hatt der jeg ikke bare ble imponert, men også ganske forbløffet, er dette."

"Dette er Sony HT-A7000, og jeg har faktisk testet denne med et ekstra par satellitter og en subwoofer, som er SW5 og RS5, jeg husker ikke helt...
om det er riktig, men det er i hovedsak et par satellitter og en subwoofer som parer til denne lydplanken trådløst."

"Det er ikke i seg selv unikt for akkurat dette oppsettet, men jeg vil si at oppsettet var fullstendig feilfritt, og det har kommet langt.
Jeg testet mitt første surroundlydanlegg fra Sony for seks år siden, tror jeg.
en storskjerm-TV fra da jeg bare var en nybegynner her på Gamereactor, og det var ganske tungvint..."

"å få til å fungere riktig, det var en iboende forsinkelse i lyden og sammenkoblingen av satellittene...
til lydplanken var veldig vanskelig.
Men dette var ikke vanskelig i det hele tatt, men det var ikke derfor det var så interessant.
Det var interessant fordi det er en balanse i måten Sony produserer høyoppløselig lyd på, noe som Jeg synes det er veldig, veldig interessant, og la oss ta en rask titt på hvordan det ser ut."

"Den har en stor glassoverflate øverst der det er noen grunnleggende avspillingsfunksjoner.
noe som er veldig fint.
Det er mye klistremerkeaction når du først pakker ut lydplanken, noe som er veldig distraherende."

"Jeg har lagt igjen en her fordi den faktisk hjalp meg med å forstå noen av de viktigste kommandoene som du kan bruke ved hjelp av knappene på berøringsskjermen her, men det skjer en del på skjermen.
på.
Det er ikke så detaljert, det er ikke en fullverdig AMOLED-skjerm hvor du kan få tilgang til forskjellige funksjoner eller noe sånt, men det er funksjonelt nok."

"Den er dekket av et perforert stykke, jeg tror det er aluminium, ved siden av nettingstoff.
her på toppen, og så denne glassoverflaten, som i hovedsak er fin, men men den tar også opp fingeravtrykk med en gang du tar den ut av esken, og når støvet begynner å legge seg å falle, noe det gjør i alle hjem, i alle leiligheter jeg har bodd i, i hvert fall, det vises mye mer enn om det for eksempel var dekket med dette stoffet hele veien rundt..."

"så det er litt synd, men det er luksuriøse materialer, og den er upåklagelig bygget.
Klassisk Sony, så det er veldig fint.
Så hva får du egentlig?
Vel, du får en 7.1.2-kanals Dolby Atmos-lydplanke, og det er den kanalen i generelt."

"Den støtter eARC via HDMI 2.1, så det er flott, og den gir 500 watt effekt.
gjennom 11 kanaler.
Dette kan igjen enkelt kobles sammen med subwooferen og satellittene for å skape en sammenhengende oppsett."

"Den støtter alle de viktigste kodekene, det vil si Dolby Digital, True HD, DTS-X sammen med åpenbart Dolby Atmos, noe som betyr at det finnes spesifikke drivere som skyter oppover.
Det betyr at lyden omslutter deg, og jeg synes denne bevegelsen fungerer veldig bra, så hvis du er sitter her, og du har den, skyter den oppover for å skape den omsluttende 360-gradersfølelsen."

"som du også har i for eksempel teatre, og dette gjør det veldig bra.
Jeg vil si, og dette er ingen kritikk, at det faktisk ender opp med å bli litt av et kompliment, denne ganske godartede effekten når du først kobler den til, og du legger selvsagt merke til den ekstra oomph, den økte 360 graders romlige lydfølelsen av å befinne seg midt i et lydbilde."

"i stedet for å være foran et, men Sony ser ut til å satse mer på balanse enn på JBLs bassaktige spark i skrittet som de av og til gjør.
Det betyr at det tar litt tid å venne seg til den for å virkelig føle seg som hvor imponerende det faktisk er, men når du først har funnet deg til rette, er det igjen en balanse, det er en dynamikk i lydbildet som fungerte veldig godt for meg, så jeg er faktisk tar med dette inn på den siste dagen vi har det her, så det blir trist å se det gå tilbake, men Jeg kan virkelig, virkelig, virkelig bønnfalle alle som ser på som er på utkikk etter en god surround..."

"lydsystem, selv om du må spandere litt ekstra for å få akkurat denne lydplanken som samt RS5 og SW5.
De er ikke billige, det er det ikke mye Sony-maskinvare som er, men det er en effekt der, og det er en balanse der, så se opp for det, vi kommer til å gjennomgå dette også, så følg med."

"for mer.
Tusen takk for at du fulgte med, vi ses i neste episode."

Hardware

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere