Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Motorola Edge 40 Neo (Quick Look) - Overskride grenser

Den nyeste telefonen fra Motorola kommer i en rekke unike farger, har IP68-klassifisering, pOLED-skjerm og drives av et Mediatek 7030-brikkesett.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen til en ny Gamereactor Quick Look. Vi liker Motorola her. De lager alt for mange telefoner til at de kan ha et sammenhengende markedsføringsbudskap, men hvis du vil ha mest mulig for pengene på Android-området, kan du enkelt skaffe deg en Motorola-mobil."

"telefon og være veldig fornøyd med det du får. Dette er for eksempel Motorola Edge 40 Neo, og jeg har likt mange budsjettbevisste Motorola-mobiler tidligere, men dette må være blant favorittene mine, og det er det mange grunner til. Det er flere grunner til det, For det første, her i Danmark, bare for å gi deg en oversikt over den danske valutaen, så er dette 2,999 danske kroner. Det er rundt 30 % mindre enn en Pixel 7a, og det er rundt halvparten av prisen for en en ingenting-telefon, også, hvis du kjøper disse fra nye, og utover noen få ofre her og der, er det veldig vanskelig å se hvorfor. For det første har den en riflet plastkant, og for det andre rundt. Jeg legger ikke merke til den. Jeg synes det føles som aluminium. Det er et imitert skinn bakplate, som er helt nydelig, og i denne fargen, som er en Pantone Soothing C, har de et Pantone-samarbeid, noe som egentlig betyr at det bare høres helt eller ser helt fantastisk ut. Jeg er ikke sikker på om det vises på kamera, men det er klart, denne kunstlærplaten betyr at den har tekstur. Den har varme. Den er ikke kjølig for berøring, slik glass, aluminium eller titan er. Det er varmt og behagelig. Vil det savne farge over tid? Vel, det er det store spørsmålet, men akkurat nå er det vanskelig å se hvorfor noen ville velge noe annet materiale enn dette, vil jeg si. Utover det, husk, Jeg tror fortsatt at du må huske på at dette er 2 999 danske kroner, så igjen, 30 til 40 % billigere enn en Pixel 7a. Med det i bakhodet, offisiell IP68-støv- og vanntetthet, et batteri på 5000 milliamperetimer. Den støtter kabellading på opptil 68 watt, og laderen kan ligger i esken. Det går på bekostning av trådløs lading. Jeg skjønner ikke hvorfor disse produsentene er så raske til å ofre trådløs lading. Det er virkelig en skam, men det er ikke her, men 68 watt trådløs lading er veldig bra. Denne skjermen er en P OLED-skjerm med 144 hertz. Den går opp til 1300 nits maksimal lysstyrke i direkte sollys, noe som er flaggskipnivå og derfor åpenbart, støtter HDR10+. På innsiden finner vi MediaTek Dimensity 7030 SoC. Det er en 6 nanometer chip, som igjen, hvis du kjører den direkte på Antutu-benchmarknivå, scorer den rundt midt i Qualcomms Snapdragon-serie. Vil den forbli rask etter flere år med hard bruk? Det er veldig vanskelig for oss å teste, men jeg har fått MediaTek Dimensity til å teste enheter før, og jeg har til og med hatt dem i et par måneder uten å kunne finne noen form for direkte feil med ytelsen, selv ikke over et lengre tidsrom, men igjen, testingen av disse i løpet av et år, to år og flere programvareoppdateringer, og til og med en plattform oppdatering er svært vanskelig for oss å teste ut i den virkelige verden. Jeg tror ikke at ved 144 hertz at dette går dårlig. Tvert imot, du får også 8 gigabyte RAM fra 128 gigabyte."

"lagringsplass, noe jeg synes er helt greit til denne prisen. Bak her får vi en 50 megapikslers hovedsensor. Den har en optisk bildestabiliseringsmodul, noe som er veldig bra, og ultravidden her nede er på bare 13 megapiksler. Google klarte det med flere års erfaring.
og det er 120 grader, noe som akkurat består den virkelige ultrawide-testen. Brikken er den store spørsmålet for meg, men utover det, bakplaten i kunstlær, to funksjonelle kameraer, hurtiglading med lader i esken, P-OLED på 144 hertz. Det er helt utrolig. Det er helt utrolig."

"har til og med Dolby Atmos-høyttalere. Så hvis du er klar til å bruke litt penger på å kjøpe så mye penger, er det vanskelig å forestille seg noe bedre kjøp, i hvert fall hvis du kjøper ny enn Edge 40 Neo. Tusen takk for at du fulgte med. Vi ses i neste episode."

Hardware

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere