Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Razer Kitsune (Quick Look) - Omfavn den nye kampspillmetaen

Denne optiske arkadekontrolleren med bare én knapp har som mål å overgå fighting sticks som den foretrukne kontrolleren for kampspillentusiaster.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen til en ny Game Reactor Quick Look. Kampspill er ikke en spøk, og kampspill har, kanskje i større grad enn mange andre sjangre, svært alvorlige utfordringer.
samfunn som er veldig opptatt av hvordan de presterer, både i onlineturneringer og i i møter med andre likesinnede entusiaster. Og når de gjør det, trenger de skikkelig maskinvare som støtter deres entusiasme for spillene de spiller."

"Det betyr at det har oppstått et blomstrende miljø for disse kampspillene, som folk som folk bruker spesielt til kampspill, og Razer har lansert et som ser ut til å ha fanget oppmerksomheten til kampspillentusiaster over hele verden. Den heter Kitsune, og det er mange grunner til at folk er så begeistret for den. For det første er det ikke lenger joystickene og erstatter dem med bevegelsesknapper. Dette er tydeligvis noe som kampspillentusiaster virkelig ønsker seg. Og bortsett fra det, er disse knappene her, som er som åpenbart representerer knappene du finner på en PlayStation-kontroller, er dette et offisielt PlayStation-lisensiert produkt, og alle knappene er optiske, noe som betyr at fordi de er de er optiske, er det ikke behov for en fysisk bryter og en fysisk tilkobling. Alt er lysstråler, det er derfor det er optisk. Så det blir raskere og mer pålitelig, og den vil vare lenger enn vanlige knapper på like dyre kampspillkort."

"Så det er i grunnen en av de største fordelene ved å kjøpe noe som Kitsune. Jeg var også ganske interessert i å oppdage at da jeg plukket opp denne, var den veldig tynn. Jeg har ikke sett mye på denne typen kortstokker i løpet av karrieren min, men de jeg har sett på på er ganske klumpete. Jeg har ingen anelse om hvordan de har klart å slanke det, men det føles som om et mer førsteklasses produkt enn noen av de andre konkurrentene som jeg har sett i løpet av kurset de siste par årene. Det har også noen av de nødvendige tingene man kan forvente."

"Det er noen veldig fine taktile glidebrytere her oppe. For det første kan du bytte mellom PS5 og PC. Det er en låsemekanisme som i utgangspunktet låser kabelen for turneringsbruk og det betyr i praksis at hvis noen snubler eller noe sånt, blir den ikke plugget inn.
ut umiddelbart. Hvis det var en løs USB Type-C, kunne det å riste litt i den resultere i at den løsner, og det skjer ikke her med denne kabellåsen. Det finnes også en funksjon for å slå av knapper som ikke er viktige, slik at du ikke blir distrahert av knapper som ikke er viktige."

"representert i spillet du spiller. Du vil kanskje bli tiltrukket av denne platen på forsiden akkurat her. Jeg bør si at denne aluminiumsplaten kan byttes ut med en annen for forskjellige ting. Jeg antar at Razer vil selge forskjellige. Vi har allerede kjenner til et par forskjellige Street Fighter-versjoner, Cammy, Chun-Li. Det finnes noen der, og det viktigste er at du kan tilpasse dette basert på kampene du vil utkjempe."

"spilltitler du liker å spille. Det finnes også RGB-striper på siden når du kobler til den inn, noe som er flott. Noen mennesker elsker virkelig de greiene. Den er dyr. Dette koster 350 euro, noe som er mye penger, og jeg synes også det er mye penger selv sammenlignet med konkurrerende konkurrerende kortstokker fra andre produsenter, men poenget er at kampspillentusiaster er vant til å betale mye for denne typen maskinvare, så jeg er sikker på at de vil like dette også. Vi kommer ikke til å få sett på denne gjennomgangen, for det er så begrenset hvor mange som får av enheter at Razer i utgangspunktet må ta dette fra oss og sende det rett til oss."

"til noen andre, men vi var glade for å ta en kort titt, og hvis du er interessert, Du finner sikkert mer på Razers nettsted. Tusen takk for at du fulgte med. Vi ses deg i neste episode."

Hardware

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere