Norsk
Gamereactor
Videos
Skull and Bones
HQ

GRTV News - Skull and Bones vil angivelig lanseres i februar

Ubisofts omstridte piratspill ser ut til å lande tidlig i 2024.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV-nyhetene. I dag skal vi snakke om noe som er litt forvirrende at vi fortsatt snakker om det...
på dette tidspunktet, for det er et spill som har vært under utvikling i årevis."

"det har hatt utallige forsinkelser, bokstavelig talt utallige forsinkelser, og vi vet faktisk ikke når den kommer ut akkurat nå, men det har kommet en ny rapport som antyder en spesifikk tidsperiode, og det er nærmere enn man skulle tro, og dette spillet heter Skull and Bones. Heller ikke her har Ubisoft gått ut med noe offisielt om denne tittelen."

"ennå, men rapporten antyder at den kommer før utgangen av inneværende regnskapsår.
regnskapsåret, og at det kommer til å skje i begynnelsen av 2024, så hvis det er tilfellet la oss dykke ned i det. Skull and Bones skal etter sigende lanseres i februar, og Ubisoft ønsker desperat at å få det ut før april. Ubisoft Singapore har på en måte lært leksen sin, så de har vært ganske vage om utgivelsesdatoen for Skull and Bones det siste året. Den franske utgiveren nøyde seg med å si at det Assassin's Creed 4 Black Flag-inspirerte spillet skulle lanseres dette året."

"regnskapsåret, før han spesifiserte at det skulle lanseres en gang mellom 1. januar og 1. juni.
og 1. april for en måned siden. Prince of Persia The Lost Crown kommer i januar.
og noen av oss tror at Ubisoft vil unngå at de to spillene kommer for tett på hverandre.
samtidig som de vil få det ut i god tid før regnskapsåret slutter, slik at en lansering i midten av februar virket svært sannsynlig. Det ser ut til å stemme. Tom Henderson's Insider Gaming melder at Skull and Bones skal lanseres 16. februar 2024. Det har i utgangspunktet en plettfri merittliste når det gjelder Ubisofts planer, så forvent en offisiell kunngjøring innen kort tid. Når det gjelder hvor eller når denne kunngjøringen kan komme, kan vi ikke si noe om det er ikke nevnt, så kanskje vi ser på noe som har med Game Awards å gjøre?
kanskje Ubisoft har planer om å bare legge ut utgivelsesdatoen og bare si at ja, det kommer."

"endelig komme på et tidspunkt. Uansett kommer det til å bli interessant, for denne er et spill som vi har sett så mange forskjellige ganger i så mange forskjellige iterasjoner og og så mange ganger har disse iterasjonene på en måte vært undervurdert og fått spillet til å tilbake til utviklingsavdelingen for å bli justert. Nå har det skjedd igjen nylig, og vi har ikke sett spillet siden Ubisofts fremleggelse i juni, men jeg kan ikke forestille meg at spillet har endret seg."

"alt for mye siden forrige gang det ble forsinket, så jeg forventer ikke å se et Skull and Bones som er helt annerledes og en massiv forbedring i forhold til det vi har sett tidligere.
men hvis du har vært på utkikk etter et sjørøvereventyr, ser det ut til at Skull and Bones er på trappene.
Igjen vet vi snart mer, men 16. februar 2024 nærmer seg, og det betyr at du vet at du kan starte det nye året med litt piratkopiering. Kvaliteten på det kommer vi til å fortelle mer om når vi får tak i spillet i begynnelsen av 2024, men ja, det er ser ut som det er på vei. Men ja, det er alt vi har tid til i dagens episode av GRTV Nyheter. Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor om hva du synes om Skull and Bones. Er dere spent på dette spillet, eller synes du det er et spill som Ubisoft i hovedsak burde ha hatt bare byttet litt under teppet. Men ja, gi oss beskjed, og ellers ses vi igjen på i morgendagens GRTV-nyheter, når vi uten tvil utforsker noe like interessant. Så inntil da håper du nyter resten av onsdagen, så ses vi på den neste. Ta vare på dere selv alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere