Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

MSI Z790-hovedkort - oppsummering

Vi tar en titt på tre nye MSI-hovedkort for 14. generasjons Intel-prosessorer i ulike prisklasser.

Audio transcriptions

"MSI har lansert en rekke nye hovedkort i forbindelse med Intels 14. generasjons stasjonære prosessorer som kommer på markedet. MAG-Z790 Tomahawk Max WiFi er en svart og gul arbeidshest.
med en militærinspirert estetikk, til en lokal pris på 340 euro. Du får ikke bare 4 DDR5 minneplasser, men også 2,5 gigabit-nettverk og et hovedkort som er klargjort for WiFi 7 og støtter PCIe 5. M.2-installasjon skjer uten verktøy, og grafikkortsporet er forsterket med en metall og har en forstørret lås som gjør det enklere å ta ut grafikkortet. Alle tilkoblinger er kraftig loddet for å unngå feilkoblinger. Begge feilsøkings-LED-lampene blinker i BIOS, slik at byggherren kan og Clear CMOS-knappene er montert på kortet, som også inneholder ikke mindre enn 5 viftekontakter."

"Som på de fleste moderne hovedkort er det store kjøleribber og mange varmeputer over hele kortet.
kortet. MPG-Z790 Edge Ti Max WiFi leveres i hvitt, og i tillegg til de vanlige MSI-funksjoner, har det også en direkte LED-kontrollbryter og et 6-lags serverprintkort. A verktøyfritt M.2-skjold holder lagringsenheten kjølig, mens kraften til prosessoren leveres av en 16 pluss 1 pluss 1 effekttrinn på 90 ampere og har en forstørret kjøleribbe for brikkesettet. Den har også en større kjøleribbe for brikkesettet."

"de fleste andre avanserte hovedkort har lagringsplassen 4 PCIe 4-spor oppå hverandre, med PCIe 5 som også har ekstra termiske løsninger, ettersom PCIe 5 blir varmt. Ettersom det er i de høyere maskinvarenivået, koster den rundt 500 euro lokalt. Sist, men ikke minst, har vi MEG-Z790 Ace til 860 euro.
Max, et high-end-hovedkort i svart med gulldetaljer som kommer i E-ATX-størrelse og er rettet mot entusiastbrukere. Det har en ekstra programmerbar knapp, CMOS- og tilbakestillingsknapper, og leveres med med dobbel BIOS slik at du alltid har en backup og en komplett feilsøkings-LED. Tilkoblingsmuligheter inkluderer to 2,5 GB LAN, to Thunderbolt 4 og to PCIe 5-spor, samt 60 W strømtilførsel."

"bakplaten og dekslene er oppgradert til aluminium og termiske deksler.
løsninger inkluderer varmerør med direkte berøring. Det allerede imponerende og separate lydsystemet kretsen er forbedret med bedre kondensatorer. Printkortet er utstyrt med 8-lags strømkontakter.
med solide pinner, og effektfasene er 24 pluss 1 pluss 2, 105 A effekttrinn med et dual-rail-strømsystem."

Hardware

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere