Norsk
Gamereactor
Videos
Palworld
HQ

GRTV News - Palworld når 7 millioner solgte eksemplarer

An ligger på andreplass på Steam's toppliste gjennom tidene.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. I dag skal vi fortsette den kontinuerlige utviklingen i Power World. Vi startet med ukens GRTV-nyheter med å snakke om at spillet har rundet 1 million solgte eksemplarer, noe som er er en virkelig imponerende bragd, for det faktum at det også ble lansert som en del av Game Pass-abonnementet, og likevel strømmet folk til spillet for å kjøpe det."

"sitt eget eksemplar av det også. Men det var mandag, og det var en rekord som ble satt.
i løpet av lanseringshelgen for spillet da det opprinnelig debuterte i den tidlige Tilgang. Det er nå onsdag morgen, og sent i går, ja, jeg sier faktisk sent i går...
oppnådde en svært imponerende rekord, og for bare en time siden, kanskje to timer siden på denne nådde den enda en enorm salgsmilepæl, nemlig 7 millioner solgte eksemplarer. Så med det som utgangspunkt, la oss dykke ned i det. Så ja, Power World nådde 7 millioner solgte eksemplarer, nådde en andreplass på topplistene på Steam. Pocket Pair's monsterfangende tittel viser ingen tegn til å avta. Lenge virket det som om PUBG, Battlegrounds, Battlefields og og Counter-Strikes topprekorder for antall spillere på Steam skulle være urørlige, med hit-titler som Lost Ark, Cyberpunk 2077, Elden Ring, New World, Hogwarts Legacy, Baldur's Gate 3 og så videre klarer ikke å komme nærmere 500 000 spillere enn Valves skytespill og 1,7 millioner spillere."

"spillere i nærheten av Mega Battle Royale, virket rekorden veldig sikker. Det er ikke tilfelle lenger. For etter noen få dager siden lanseringen av spillet som Early Access-tittel, har den 19. januar, har Power World nå inntatt andreplassen på Steam-listen over mest solgte spill gjennom tidene, og har dermed forvist Counter-Strike da det sent i går nådde et spillerantall på 1 864 421, noe som er omtrent 30 000 flere spillere enn CS. Det må imidlertid finne ytterligere 1,4 millioner spillere for å ta igjen opp med PUBG, men med tanke på at det er over 1,2 millioner aktive spillere på det tidspunktet i skrivende stund, som jeg skrev denne artikkelen for et øyeblikk siden, altså klokka 08.00 om morgenen..."

"i europeisk tid, noe som betyr at klokken er 03.00 om morgenen på østkysten.
av Amerika og midnatt på vestkysten av Amerika, og det er åpenbart et gunstigere tidspunkt ettersom du til det asiatiske markedet, men poenget er at en stor andel av spillerne rundt om i verden i Amerika og Europa kommer sannsynligvis ikke til å spille Power World på dette tidspunktet."

"tid på døgnet, og det har 1,2 millioner aktive spillere for øyeblikket. Og på toppen av det, det faktum at spillet har blitt solgt i 7 millioner eksemplarer siden det ble lansert, kan det være være en sjanse for at Power World klarer å oppnå det som så ut til å være det umulige. Så ja, 7 millioner solgte eksemplarer på bare 5 dager. Før vi går videre herfra, tror jeg at det er verdt å ta en titt på alle tiders Steam-lister. Jeg skal bare gjøre det litt større. Så det er dette vi snakker om her, alle tiders Steam-lister."

"toppdiagrammet. Power World er nå oppe i 1,864 millioner, mens PUBG Battlegrounds nådd, og jeg tror fortsatt ikke at vi noen gang vil se noe som slår dette. Selv om Power World gjør det bra, tror jeg ikke vi vil se det nå dette tallet. Ja, PUBG nådde 3,25 millioner.
Jeg tenker tilbake på lanseringen. Det var i 2017 eller noe sånt. Så det er en gammel rekord, men det var denne også. Det var også Counter-Strike-rekorden. Du vet, Counter-Strike var ikke noe som ble satt nylig, tror jeg. Vi kan bare bla over til den. Den ble satt for ni måneder siden, altså omtrent samtidig som Counter-Strike 2 debuterte, og den fortsatte aldri å vokse ytterligere. Men igjen, det var en rekord som det virket igjen som om Counter-Strike utkonkurrerte seg selv for å få den rekorden. Så det gjorde virkelig virket som om disse to spillene, disse to Valve-spillene, vel å merke ikke Valve, Counter-Strike ble utviklet av av Valve, PUBG er utviklet av Krafton. Men det virket som om disse to titanene innen PC-spilling aldri ble utviklet av skulle bli slått ut. Og Power World har allerede detronisert Counter-Strike og PUBG."

"og er allerede på jakt etter PUBG Battlegrounds, noe som er imponerende med tanke på alle disse år siden vi snakket om disse enorme sensasjonene som var Lost Ark, som var New World. Du vet, disse spillene som kom på banen, tok folk med storm, og alle tenkte, åh, dette kommer til å bli det neste store. Så gikk de litt i stå. Kraft World har ennå ikke gjort det. Jeg tror at vi kommer til å se en nedgang i Power World-tallene relativt snart. Det kommer ikke til å fortsette å vokse. Etter hvert kommer det til å komme til et punkt der antall spillere begynner å synke. Det har det ikke gjort ennå, og kanskje vil det kanskje det kan nå 2 millioner, kanskje det kan komme opp i 2,5 eller noe sånt. Kanskje den kan komme opp i 2,5 eller noe sånt."

"kan det til og med nå 3 millioner. Men generelt sett er det slik at når spill lanseres, får de en massiv tilstrømning av spillere, og så forsvinner de sakte, sakte. Hvis det ikke oppnår, hvis det ikke oppnår slår PUBG-rekorden i løpet av, vel, relativt kort tid skal vi si, før det begynner å miste disse spillertallene, tror jeg at neste gang det har en sjanse til å oppnå dette tallet er når Power World offisielt lanseres, ikke sant? Du vet, det er bare en early access-tittel."

"akkurat nå, men når det lanseres som 1.0, vil det etter hvert komme en massiv tilstrømning av spillere.
igjen når de gjør den store oppgraderingen av lanseringsversjonen. Og kanskje på det tidspunktet, når de sier at Power World faktisk er klart, er det ikke bare en early access-greie lenger, dette er et komplett spill, da kan det kanskje oppnå det umulige. Men uansett, nei tviler ikke på at vi kommer til å snakke om dette spillet igjen en gang i fremtiden, for hvis det solgte 7 millioner eksemplarer på 5 dager, er det ingen tvil om at det kommer til å selge 10 millioner eksemplarer innen de neste dagene også. Vi skal holde dere oppdatert, men inntil da er det bare å ta en titt på all tiden vi har til rådighet i dagens episode av GRTV News, og vi er tilbake i morgen."

"for neste episode. Inntil da håper vi at dere har en fin onsdag, og at vi ses igjen.
på den andre siden. Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere