Norsk
Gamereactor
Videos
Deadpool & Wolverine
HQ

GRTV News - Deadpool 3 endrer tittel i første trailer

Deadpool og Wolverine skal etter planen debutere i juli.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. Det er en ny uke, og vi er tilbake til skal starte med å snakke om den kanskje største nyhetssaken som har skjedd i løpet av denne uken.
som skjedde i går kveld, hvis du ikke er en fan av amerikansk fotball, for ja, det var Super Bowl, og ja, det betyr at vi har fått en haug med nye trailere. Mange av trailerne var for ting som vi på en måte allerede visste om, for det var en liten reklamefilm for en av Minions og Planet of the Apes og slike ting. The Fall Guy var en annen som var der men egentlig var det to store trailere, men vi skal bare snakke om den ene i dag. Den ene var ...ond, hvis du liker musikaler, hvis du liker Trollmannen fra Oz og du vet at du liker teater..."

"teaterproduksjoner i den forbindelse, så bør du absolutt sjekke den ut, du finner traileren i din lokale Gamereactor, men du er sikkert mer interessert i å høre mer om Deadpool.
så det er det vi snakker om i dag, den tredje Deadpool-filmen, og det er noen små ting som skjer i forbindelse med den. Så Deadpool 3 endrer tittel, og den første traileren fra Disney er virkelig ønsker å fremheve at Wolverine er med i trilogiens første MCU-film. Vi visste at den første traileren til Deadpool 3 ville bli vist under Super Bowl, men Marvel klarte å holde noen ting ganske skjult."

"hemmelig fordi Ryan Reynolds første film i Marvel Cinematic Universe nå heter Deadpool.
og Wolverine, og det tar ikke lang tid før den første teasertraileren fremhever MCU-forbindelsen.
med Time Variance Authority som banker på Wade Wilsons dør. Ikke at dette forhindrer at det virker som mer Deadpool-godt, og vi får en forsmak på fjerdeveggsbrudd og til og med et ødelagt 20. år."

"århundrets Fox-logo, kule kamper og en humor som vi ikke har sett maken til i MCU før. Unødvendig for å si at jeg definitivt gleder meg til Deadpool og Wolverine har premiere 27. juli, hva med deg?
Jeg kommer ikke til å vise selve traileren her, for hvis du vil se den, kan du gå til den ut i din lokale Gamereactor-region, men det jeg vil si er at traileren for meg, eh ikke akkurat var så spennende, men det er bra, for tidligere har vi sett flere trailere, men spesielt Marvel-trailere, der de viser alt i traileren, og får deg veldig hypet på filmen, og så ser du den og innser at traileren viste alt det gode som ikke var med i filmen."

"og jeg tror at jeg tror at jeg tror at Ryan Reynolds, jeg tror at Deadpool-gjengen, Sean Levy og har virkelig gjort et godt stykke arbeid med denne traileren for ikke å ødelegge den.
for mye um ganske mye halvparten av det ser ut til å være opptak fra starten av filmen før filmen egentlig starter da Eric legger inn en nyhetssak om at det er en nyhetssak der i forbindelse med den TVA dukker opp hos Wade, så jeg tror vi har en ganske bra film i vente, tror jeg."

"at å dømme etter måten Marvel pleier å behandle ting på, så tror jeg at vi vil få se flere forskjellige trailere om denne filmen i forkant av lanseringen eller i forkant av lanseringen av premieren i slutten av juli... du vet at dette mest sannsynlig vil være i forbindelse med ting som...
øh å vise frem forskjellige eller tease for forskjellige karakterer som kan dukke opp i filmen."

"og slike ting, men det er ingen tvil om at vi kommer til å få se en fullverdig trailer på en eller annen gang som vil vise frem Hugh Jackmans Wolverine, for han dukket egentlig aldri opp i traileren, han var der, han var der på et tidspunkt, men han var aldri en stor del av filmen.
så jeg tror vi får en ny trailer, sannsynligvis i slutten av april eller begynnelsen av mai."

"tid til å forberede oss på den fullstendige premieren, og så får vi filmen i slutten av juli, med dette er også den eneste og den første og eneste Marvel Cinematic Universe-filmen i 2024, noe som er sjokkerende å tenke på og overraskende, men forhåpentligvis blir det likevel en god film, men ja, det er all den tiden vi har i dag um vi vil være tilbake i morgen med noe uten tvil like spennende eller utvilsomt mer spennende, for det er ikke så mange nyheter som kommer..."

"på søndag kveld når Superbowl finner sted, for det handler vanligvis bare om trailere.
og sport, så ja, vi er tilbake i morgen med noe som utvilsomt er mer fokusert på kampene.
inntil da, takk for at dere så med, vi ses i neste episode av GRT News Ha det bra, alle sammen"

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere