Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Xbox avkrefter bekymringer om eksklusivitet

Ved å legge frem planene for Xbox' fremtidige virksomhet.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV-nyhetene, hvor vi forventet fra gårsdagens episode. I dag skal vi snakke om den nye hendelsene i den offisielle Xbox-podcasten som fant sted i går kveld. Nå, merkelig sted å kunngjøre alle disse tingene, en podcast. Det var egentlig ikke en podcast for meg, det var en mer som et talkshow, som et video-talkshow. Men uansett, forskjellige Microsoft spillsjefer, deriblant Phil Spencer, Sarah Bond og Matt Booty, sammen."

"for å snakke om Xbox' fremtid og for å avlive mange av de mange rykter og bekymringer som har dukket opp de siste ukene.
I bunn og grunn er det vel det vi forventet? Xbox kommer ikke til å noe sted, det kommer ikke til å bli noen store endringer i måten Xbox opererer, de kommer bare til å prøve å gi ut noen av spillene sine på andre plattformer."

"Med det som utgangspunkt, la oss ta en titt på kunngjøringene. Ingen Starfield eller Indiana Jones til PlayStation, siden Xbox opprettholder sin eksklusivitetsplan, men det finnes fire hemmelige unntak. Den offisielle Xbox-podcasten har nettopp sluppet en spesialepisode om den fremtidige strategien for Xbox. Det har vært mye rykter, og noen hevder at Microsoft vurderer å droppe sin egen Xbox."

"strategi med eksklusive spill, og dette var også hovedtemaet. Det viser seg at første ryktene var sanne, men ikke de siste. Fire spill, alle minst over ett år gamle, kommer faktisk til andre formater. Ingen titler ble avslørt, men det er ganske sikre antydninger og lekkasjer som viser at Hi-Fi Rush og Sea of Thieves er to av dem, noe som er det som de tidligste ryktene handlet om. Penchant antas å være det tredje spillet, mens det tredje spillet er fjerde antas å være Grounded. Lagene kommer til å kunngjøre disse multiplattformspillene."

"titlene selv, noe vi bare må vente og se. Det ryktes også at Starfield og den kommende Indiana Jones og den store sirkelen skulle være multiplattform som men som ble direkte benektet av Phil Spencer. Så i utgangspunktet ser det ut til at svært lite har endret seg.
Så under denne kunngjøringen sa de at de aktuelle spillene var spill som er over ett år gamle. To av dem hadde en fellesskapsdrevet tankegang, noe som vi tenker virker som en vanlig mengde hvis du gjør de riktige tingene og får den riktige typen penger. Så jeg synes det er interessant å se hvordan dette kommer til å fungere."

"spørsmålet var de som er over ett år gamle, og to av dem hadde en samfunnsdrevet tankegang.
som vi tenker på sea of thieves og grounded um og så de andre de sa de spillene som aldri nødvendigvis ble utviklet for å være eksklusive i utgangspunktet, så det er her hi-fi russian pentament kommer inn i ligningen um det er ingen dato på når disse kommer, og det er heller ingen spesifikk kunngjøring om hvilke plattformer vi forventer."

"switch vil bli inkludert, men det har ikke blitt nevnt noe om det, men ja, vi forventer at at det blir playstation og switch som begge får disse titlene, og når du ser på disse fire aktuelle spillene hi-fi rush sea of thieves grounded og pentament det er sannsynligvis hi-fi rush det er det mest moderne av dem alle, det er det du ser på og tenker: "vil bryteren være?"."

"i stand til å håndtere det, men resten av dem, du vet, sea of thieves er flere år gammel ved dette punkt, så det er grunnlagt pentament er et veldig lite spill, så du tenker for deg selv at disse spillene vil definitivt bli sikre suksesser på Switch også, men bortsett fra denne eksklusivitetsgreia.
som i bunn og grunn betyr at du ikke trenger å bekymre deg for om du er en xbox pure blood, eller skal vi si at du ikke trenger å bekymre deg for at titlene dine kommer til andre konsoller og at dere ikke får noe tilbake, for eksempel at dere ikke får se noen titler fra Sony Interactive Entertainment."

"kommer til xbox til gjengjeld um det kommer ikke til å endre seg på samme måte som de også bekreftet at game pass kommer til å forbli en xbox-greie, så det kommer fortsatt til å være pc og xbox game pass.
du kommer ikke til å se game pass på playstation med det første um det ble også bekreftet at det er kommer til å være et stort xbox-showcase i sommer igjen, så sannsynligvis en gang i begynnelsen av juni hvis jeg eh og så er det visstnok også en maskinvareavsløring senere eh i ferien perioden i år, og xbox har også bekreftet at de jobber med den neste maskinvaregenerasjon, så hvis du liker konsollene dine, kommer ikke xbox-konsollene til å forsvinne."

"Det kan også hende at neste generasjon er helt digital og kanskje til og med mer skybasert.
teknologi, men uansett blir det en xbox-konsoll, som vi har sagt tidligere.
for en stund du vet du kan gå tilbake og se på en artikkel jeg skrev i januar xbox-konsoller ikke på grunn av salg, men på grunn av game pass-abonnementer som de klarte å få ut av det."

"De har også kunngjort at de har fått 34 millioner game pass-abonnenter.
en enorm mengde mennesker som bruker xbox-konsoller til å spille xbox-spill og andre tredjepartsspill.
party-titler, så i utgangspunktet var denne podcasten en slags beskjed fra xbox om at de ikke trenger å bekymre seg for oss.
vi har det bra, vi kommer ikke til å slå sony eller nintendo med det første når det gjelder konsollsalg."

"og det er greit, ja, spillutviklingslinjen vår er litt merkelig for øyeblikket, men det er greit at vi har activision blizzard nå kommer spillene deres til xbox, vi forventer en tilstrømning av xbox game pass-salg og annet, og vi forventer at det vil gå over i en overgang til videre vekst for selskapet, så ja, det er mye informasjon du kan finne her."

"i local gamer i regionen og i selve podcasten hvis du ikke har sjekket den ut.
men ellers er det alt vi har tid til, vi er tilbake på mandag med neste episode.
jeg håper dere har hatt en fin fredag og en fin helg, så ses vi på den andre siden.
ta vare på dere selv dere"

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere