Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Nintendo Direct bekreftet for onsdag

Showet vil fokusere på tredjepartstitler som kommer til Switch.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. I dag skal vi snakke om noe vi har ventet på en stund nå.
Nintendo har endelig bekreftet årets første Nintendo Direct. Det er ikke en Direct som jeg tror mange av oss hadde forventet skulle finne sted, men det er likevel en Direct, og det er det viktigste å ta med seg."

"Vi skal ta en titt på hva denne Direct kommer til å være, og så skal vi snakke litt mer om den etterpå.
Nintendo Direct er bekreftet til onsdag. Forvent ikke nyheter om Super Nintendo Switch 2, men spill som Hi-Fi Rush og mer, ettersom det er en partnerfremvisning.
Nintendo har gjort det til en tradisjon å gi oss et Direct-showcase hvert år i februar, så det var svært forventet at ryktene om 2024s første showcase skulle komme for flere uker siden. Det eneste spørsmålet var nøyaktig når den ville komme. Nå vet vi det."

"Den japanske konsollprodusenten bekrefter at Nintendo Direct-partnerfremvisningen starter 21. februar kl. 14.00 GMT.
Vi har bare fått vite at det 25 minutter lange showet vil fokusere på tredjepartsspill som kommer til Nintendo Switch i første halvdel av 2024, men det kan være verdt å huske at ryktene hevder at showet ble forsinket på grunn av Xbox-kunngjøringene forrige torsdag.
Kan dette bety at vi får se Hi-Fi Rush eller Pentament? Det finner vi ut på onsdag."

"Hvilke spill håper du å få se og lære mer om?
Og her er kunngjøringen. Dette er den amerikanske kunngjøringen, for den er på stillehavsspråket.
Her er kunngjøringen. Dette er den amerikanske kunngjøringen, for den er på stillehavsspråket.
Her er kunngjøringen. Dette er den amerikanske kunngjøringen fordi den er i Stillehavet."

"Standardtid og østlig standardtid men det blir selvsagt kl. 14.00 GMT, kl. 15.00 CET.
men det blir selvsagt kl. 14.00 GMT, kl. 15.00 CET.
Nå er det verdt å si, for dette er grunnen til at denne direktesendingen er litt interessant."

"A ja, det er fokusert på tredjeparter, så kanskje vi får disse kunngjøringene om Hi-Fi Rush og Pentament debuterer på Switch.
Kanskje Sea of Thieves og slike ting.
Det vi ikke kommer til å se med sikkerhet, er Det vi ikke vil se med sikkerhet er er noe om den nye konsollen når det skjer, kanskje nintendos vanlige stil med de vil sannsynligvis bare slippe en trailer som kunngjør det på et tidspunkt, enten det blir i dette regnskapsåret nå på grunn av ryktet forsinkelse hvem vet, men det kommer ikke til å være i denne retningen ikke forvente å se mer om nintendo switch til super nintendo switch i denne um forvent ingenting om first party heller, så du vet, til tross for at prinsesse peach showtime kommer ut."

"i midten av mars, ikke forvent å se en trailer av det her, for dette kommer til å være fokusert på partnere og tredjepartstitler, så ikke forvent å se noe om spillene som angivelig er på vei.
kommer ut i sommer, som luigi's mansion 2 remaster, som også kalles dark moon.
jeg kan aldri huske navnet på spillet, men jeg forventer ikke å se det heller, for jeg vil ikke det være der, og det er heller ikke noe liveshow, ikke sant? Ja, det kan du, ja."

"det kommer til å bli slippe på 2 p.m gmt 3 p.m satt i morgen uh, men det kommer til å være bare en video de kommer til å legge ut, slik at du kan se det på forespørsel, ikke sant, det er det som er det rare.
her, så det er mange interessante ting med måten de gjør det på, i hovedsak i tror ikke at vi kommer til å forvente så mange viktige kunngjøringer, med mindre du ser på xbox-titlene på tvers av plattformer, som vi antar kommer til å debutere på et eller annet tidspunkt."

"som en viktig kunngjøring, men for meg er det pentagon eller hi-fi rush som kommer til switch.
er ikke en like stor kunngjøring som for eksempel at hollow knight silk song får en utgivelsesdato.
og alt dette får meg til å tenke at vi sannsynligvis ikke kommer til å få en spesielt stor mengde med kunngjøringer, men uansett er det årets første Nintendo-regissør, så hvis du liker disse live-showene, sørg for å følge med på det i morgen, vi skal selvsagt dekke alt sammen."

"i ditt lokale utstyr som en region, alle trailere og kunngjøringer og alle de gode tingene, så hold deg oppdatert.
men ellers har vi ikke mer tid enn det, så vi er tilbake i morgen for å fortelle om snakke om noe som uten tvil er like interessant øh vi vil være angående dette direkte fordi det vil ikke ha skjedd når vi spiller inn dette neste år tv-nyheter, men uh ingen tvil om at det vil være noe spennende uansett, så husk å bli med på det."

"i morgen til da håper jeg at du nyter resten av tirsdagen din, og vi ses på den andre siden, ta vare på dere selv"

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere