Norsk
Gamereactor
Videos
Final Fantasy VII: Rebirth
HQ

Final Fantasy VII: Rebirth - Videogjennomgang

Vi deler våre tanker om den andre delen av Square Enix's massive nyinnspilling av det ikoniske JRPG-spillet, som nå inneholder flere nye spillelementer som skiller det fra forgjengeren fra 2020.

Audio transcriptions

"Remakes er det nye gullet i spillindustrien, eller det er i hvert fall slik det føles i disse dager med så å si alle store utgivere ser på fortidens største hits for å polere dem opp og gjøre dem til og gi dem nytt liv. Vi er ikke immune mot denne typen nostalgifremkallende lokkemidler, men de en endeløs strøm av remakes som nøyer seg med å bare oppdatere det visuelle, gjør oss også litt trøtte. Kanskje er det derfor slutten på den første delen av Final Fantasy 7s remake-trilogi var så berusende. Allerede med den voldsomme utvidelsen av det første spillets verden og moderne spilloppdatering var det kanskje den mest ambisiøse nyinnspillingen til dags dato, men slutten tok det et skritt videre ved å kaste hele det opprinnelige spillets fortelling på gulvet."

"opp i luften og lot alt være mulig. Nå er den andre delen her, og heldigvis har det fortsatt alle de nevnte kvalitetene. Final Fantasy 7 Rebirth er kort sagt en glimrende oppfølger og en uunnværlig tittel for alle oss som er opptatt av vokste opp med klassikeren fra 1997, og for alle dere som hoppet på sjokoboboen i 2020."

"Hvis du har spilt Remake, og det bør du gjøre før du kaster deg ut i Rebirth, vil du mest sannsynlig vite hva du kan forvente. Et stort, fargerikt, actionorientert JRPG med mye hjerte.
Verdenen i seg selv er imidlertid markant annerledes i utformingen, med hyppige store åpne områder erstatter de smale korridorene og gatene i Remake. Men.., de åpne områdene er imidlertid en blandet fornøyelse. På den ene siden er de trofaste mot originalens originalens oververden, og det er herlig å slippe seg løs i grafisk imponerende versjoner av de kjente områder. Men det er ikke til å komme bort fra at aktivitetene Square Enix har drysset ut i spillet."

"over hele verden er litt generiske. Det er snakk om tårn som aktiveres, kamper mot bestemte vanskelige fiender og skattejakt på ryggen av en chocobo. Square Enix bør imidlertid imidlertid berømmes for å knytte aktivitetene til flere av spillets andre systemer. Ved å fullføre øker lagets nivå, noe som gir deg tilgang til bedre oppgraderinger i spillets ferdighetstre, og ved å oppsøke templer kan du nå toppen av spillet. Du kan imidlertid ikke nå toppen av spillet, og ved å oppsøke templer kan du ikke nå toppen av spillet. Men du kan ikke nå toppen av spillet. Men du kan ikke komme til toppen av spillet, og ved å oppsøke templer som er dedikert til spillets påkallelser, kan du gjøre kampene mot dem mer overkommelige. Den mer åpne verdenen er en gevinst for spillet, fordi den setter den episke reisen inn i en større sammenheng."

"som denne delen av trilogien er bygget opp rundt. Du blir rett og slett mer oppslukt av eventyret, og det er reisen når de åpne viddene åpenbarer seg, akkompagnert av de klassiske oververdenstemaet. Det hjelper også at verdenen, sett fra et rent grafisk perspektiv, imponerer med sine åpne sletter, høye fjelltopper, frodige jungler og detaljerte byer."

"Sistnevnte er et av spillets høydepunkter, for som en fan av det opprinnelige spillet, er det utrolig å se hvordan Square Enix har tatt småbyer på noen få skjermer og gjort dem til blåst dem opp til intrikate, levende steder. Historien lider kanskje litt av å være den midterste delen av spillet.
kapittelet, men regissør Naomi Hamaguchi og resten av teamet klarer likevel å gi filmen den en start og en slutt som gir mening. Dessuten, som vi alle vet, er det som kjent reisen og ikke målet som betyr mest, og det er reisen Final Fantasy 7 Rebirth utmerker seg på."

"Dialogen er kanskje i overkant eksplisitt, og skuespillet er tonalt sett helt på jordet, men det er en del av sjarmen, og for oss er både de dypt tåpelige øyeblikkene, som en Red XIII-kledd som et menneske, og de dypt alvorlige, som Barrets konfrontasjon med sin fortid, treffer oss på oftere enn de bommet. Mye av din vei gjennom verden er fremdeles brolagt av den av en overdimensjonert sverdklinge, men sammenlignet med Remake har Square Enix lagt mye mer vekt på på å variere opplevelsen denne gangen. Reisen foregår til lands og til vanns, og i luften, og på land sørger biler, segways og selvfølgelig sjokoboer for at du ikke trenger å dekke de etter hvert enorme avstandene til fots. Spesielt sistnevnte får mye kjærlighet, og hver region har en egen sin egen spesielle chocobo med en unik evne, som å klatre opp vegger eller gli fra store høyder."

"Square Enix utnytter også de store karaktergruppene på en god måte ved å dedikere bestemte seksjoner til en bestemt figur. De har alle en unik evne som endrer spillopplevelsen en smule.
og skaper en sårt tiltrengt dynamikk og variasjon i forhold til Clouds lite spennende måte å bevege seg på.
Til tross for den større variasjonen, er Final Fantasy VII Rebirths største problem imidlertid samme som i nyinnspillingene, en til tider dårlig følelse for tempo. Det sier seg selv at med tre som er nesten like lange som originalspillet, nye dialoger, bosskamper og nye dialoger som ikke områder må legges til, og noen ganger bidrar dette til å skape bedre karakterer og en dypere verden, mens andre ganger trekker spillet ut disse seksjonene, sannsynligvis på grunn av en frykt for å være for kort."

"Selvsagt må vi også ta en titt på den tekniske siden av saken. Alt i alt er Final Fantasy VII Rebirth et velpolert produkt, og vi har ikke opplevde ingen nevneverdige problemer på den tekniske fronten. Spillets ytelsesmodus er imidlertid en skuffelse, og det noe grumsete utseendet gjør den til et mindre opplagt valg å spille i."

"enn det burde være. Final Fantasy VII Rebirth yter sitt opphav rettferdighet ved å gi det et vakkert og oppdaterer det for et moderne publikum, samtidig som det våger å tukle med noen av de tingene som noen fans kan anse som helligbrøde. Endringene er kanskje ikke så radikale, som Remakes-slutten antydet, men det er greit. I sin nåværende form kommer Final Fantasy VII Rebirth til å treffe den gyldne middelvei mellom nostalgi og innovasjon. Square Enix har fortsatt en del å lære om åpne spill."

"verdener, og de har litt å lære om kortfattethet, i hvert fall oftere. Men spillet er så rikt på morsomme, vakre og storslåtte øyeblikk at du bare kan være fornøyd med det spillet vi har nå."

Anmeldelser

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere