Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Alogic Lift 4-in-1 (Quick Look) - Den ultimate bærbare strømløsningen

Denne MagSafe-kompatible laderen tilbyr en rekke trådløse og kablede ladeløsninger.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen til en ny Gamereactor Quick Look. Jeg elsker når dette EDC-begrepet går i dybden på design av forbrukerelektronikk. I bunn og grunn hvordan vi tar ulike funksjoner og pakker dem inn i små, kompakte enheter som vi kan bære med oss, og de kan tilby ulike typer funksjonalitet, avhengig av de aktuelle situasjonene vi skal håndtere."

"ønsker å bruke dem i. Dette er for eksempel mange forskjellige ting i et veldig trangt rom.
kompakt ramme. Dette har et omstendelig navn, fordi det er slik Elogic kaller det.
enhetene sine, men la oss bare kalle den Elogic Lift 4-i-1. Det er egentlig en powerbank, men det er en powerbank med mange forskjellige måter du kan lade opp ting på som du ikke betyr noe for deg. For det første kan du tydelig se det på det lille mønsteret her på forsiden at dette er en MagSafe-kompatibel enhet. Det betyr at det er bare å sette den på på baksiden av telefonen, og telefonen vil automatisk begynne å lade via den 15 watts trådløse MagSafe-protokollen, som selvfølgelig har et ganske sterkt magnetisk feste. Du kan se at den er ganske sterk. Vi har testet det her på Gamereactor Quick, bare sånn på stående fot."

"Se hvor MagSafe-kompatible enheter falt av. Det forekommer altså, men det er noe som du ganske enkelt kan stole på, vil jeg si. Nå har jeg gjort dette med andre ting og de har falt av, men det avhenger av mange forskjellige ting. Mange produsenter velger faktisk å forsterke magnetene i tillegg til Apple selv i utgangspunktet."

"gjør, noe som bare betyr at det er en ganske sterk passform det meste av tiden. Og det er åpenbart betyr at du ikke trenger noen kabler for hovedfunksjonaliteten til det aktuelle enheten. Men det er ikke alt Lift kan gjøre. Så bak her er det en del ekstraarbeid.
En av disse er et støtteben. Den har en vippefunksjon. Det betyr at den ikke er trinnvis."

"Den er enten åpen eller lukket, men det betyr også at den har et veldig tilfredsstillende klikk. Det betyr at betyr at jeg kan sette den slik og legge telefonen på den. Så vi er allerede i en ganske bra sted, ikke sant? Men det er ikke noe banebrytende her. Nå er det en ekstra liten hylle her, noe jeg synes er ganske morsomt, og det betyr at denne lille hyllen faktisk har plass til en Apple-klokke. Det betyr at denne lille strømbanken her både har magnetisk lading og en for både telefonen og klokken. Men vi trenger ikke å stoppe der, for den kalles også for fire i én. Jeg vet ikke om du ser det her, men det er to porter her, en USB-porter og en type A og en USB type C. Begge kan levere 18 watt. Det betyr at mens telefonen lades magnetisk og klokken, kan du kjøre noe gjennom USB type C."

"A på 18 watt til for eksempel en iPad og en Nintendo Switch med USB type C-kabelen. Det betyr at at du lader fire enheter samtidig, noe som selvsagt tapper batteriet ganske mye.
raskt. Men det er en forbløffende mengde kompatibilitet på et veldig, veldig lite batteri.
ramme. Og det lille støttebenet gjør at den fungerer omtrent som et skikkelig kult nattbord, hvis du for eksempel er på hotell eller noe sånt. Når det gjelder maskinvaren, er det altså en liten av/på-knapp her, som også sjekker hvor mye kompatibilitet du har igjen. Så disse små lysdiodene her indikerer ladingen. Så hvis du trykker på den, lyser de opp et kort øyeblikk og forteller deg hvor mye du har klart til bruk. Det er veldig kult. Og selvfølgelig er USB type C-port er også for å lade den opp igjen. Det jeg ikke har klart å teste, er ennå, er om du egentlig kan bruke denne som en lader, noe som betyr at denne kan ta lading via USB type C-porten og levere lading via MagSafe- og MagSafeporten."

"Apple Watch-lader samtidig, noe som betyr at du ikke trenger å bære med deg en lader enten du er på farten eller om du for eksempel befinner deg på et hotellrom.
eller hjemme hos en venn, eller hva det nå måtte være. Men det er veldig, veldig kult. Den har 10 000 milliamperetimer. Det betyr at den bør kunne lade en telefon som f.eks."

"iPhone 15 Pro Max minst to ganger før den er tom for strøm. Men det betyr også at hvis du har både en tom Apple Watch og en tom telefon og legger den på her, kommer den ikke til å være i stand til å fylle opp begge to to ganger, for eksempel, før den er tom for strøm, at du ikke får noe som er så lite med den typen funksjonalitet. Men den veier likevel 120 gram."

"Det er nesten ingenting, vil jeg si. Den eneste tingen som jeg synes er litt foreldet, er USB type A-porten. Jeg er sikker på at det finnes folk der ute som bruker type A-porten.
A-porter, men for oss her på kontoret, som følger med på utviklingen innen forbrukerelektronikk, er funksjonalitet, spesielt i løpet av uker og måneder og til og med år, USB type A-enheter blir bare mindre og mindre vanlige. Og for mange som har behov for noe slikt, er det ikke så vanlig å ha USB type A-kabler på seg eller i vesken. Jeg ville gå ut på et lem for å si det. Men hvis du liker det du ser, er det absolutt høy kvalitet."

"Og slik vi har sett Logic-produktene komme og gå her, akkurat dette skrivebordet her, er de ganske bra. Så følg med på mer. Vi ses i neste episode."

Hardware

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere