Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

BenQ ScreenBar Halo (Quick Look) - Lys opp livet ditt

Denne belysningsløsningen for skjermmontering har som mål å forbedre produktiviteten og sikre at skrivebordet er godt opplyst uten behov for en definert og ekstra skrivebordslampe.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen til en ny Gamereactor Quick Look.
Belysning har blitt noe av et fast innslag de siste par årene.
siden covid-19 kom, noe som tvang alle til å finne opp noe nytt, eller i det minste revitalisere ideen om hjemmekontoret."

"Så vi er mye mer enn noen gang interessert i å skape meningsfylte rom der det er mulig å vi kan være effektive når vi jobber enten fra et kontorlokale, hvis vi gjør det eller hjemmefra.
En av måtene vi kan gjøre det på, er ved hjelp av belysning, og i særdeleshet ved hjelp av det ser ut til å være en oppblomstring av skjermbelysning, og det er akkurat det du ser her."

"her.
Den heter Screen Bar Halo og er produsert av BenQ, og BenQ er selvfølgelig ikke ukjent med profesjonelle kontorutstyr.
Nå er Screen Bar Halo akkurat det man skulle tro det var, nemlig en stolpe som er dannet av lysarmatur som sitter eller hviler på toppen av skjermen og kaster lys nedover."

"som har to hovedformål: Den ene er å belyse rommet ditt, og spiller i utgangspunktet rollen som en et lys, slik at du ikke trenger en stor skrivebordslampe på skrivebordet, noe som sparer en del plass.
Men for det andre hevder den også at de som lager disse lysene, rammer inn det den du gjør på skjermen."

"For det første betyr det at du kan skru ned lysstyrken på nit-toppene som kommer fra ut av skjermen, noe som åpenbart kan være mer brennende blått lys, noe som kan skape noen la oss si ubehag i lengre perioder, men det gjør deg også mer fokusert.
på det som skjer inne i rammen som belyses av stangformlyset."

"La oss si at alt dette er teori, men det er i stor grad opp til deg som individ.
å finne ut om dette lyset som faller ned på skjermen din, gjør at du får en mer fokusert på det som skjer på skjermen eller ikke.
Men jeg vil si at mange mennesker foretrekker lyset som denne typen armaturer gir og det er lett å forstå hvorfor."

"Jeg har hatt en installert på skjermen på skrivebordet mitt der borte i omtrent en uke.
og selv om jeg ikke kan si med sikkerhet om den gjør meg mer fokusert eller mer effektiv, er det behagelig.
Det er tre lysmoduser, noe som betyr at den både utnytter denne spesielle strengen med lysdioder som du kan se, jeg kan bare flytte den slik."

"Men den har også en armatur på baksiden.
Det betyr i praksis at den kan kaste lys nedover og bakover.
Vi har sett det en million ganger med RGB-lys på skjermer, for eksempel, for det som den generelle ideen er at du ikke kan se dem hvis de er på baksiden av skjermene."

"at de vil kaste lyset videre til veggen som skrivebordet ditt kanskje står opp mot og det vil skape en effekt som du kan legge merke til når du spiller.
Det samme her er at den kan sende en varm glød videre til veggen bak deg og som bader hele rommet ditt i et behagelig lys som gjør det lettere for deg å fokusere."

"Nå koster den ca. 160 euro, og det er ærlig talt ikke småpenger.
Så det er veldig bra at BenQ for det første har laget noe som er virkelig godt laget, som den lys i seg selv er veldig godt laget, men du får også dette.
Dette er en liten, trådløs kontroller som går på AA-batterier, og det betyr at den er en veldig fin og profesjonell måte å samhandle med lyset på."

"For det første kan du klikke på dette og deretter bruke et stort sirkelformet hjul som har en trinnvis nesten som en klokke eller den aktive kronen på en smartklokke.
Og du kan se på de små lysdiodene rundt kanten av det sirkulære displayet her at det dreier den oppover eller nedover, men det finnes flere moduser for dette."

"Og så har vi det kule.
Jeg vet ikke om du kan se dette på hovedbildet her, men det er veldig fint.
Jeg foretrekker ærlig talt en mye varmere glød.
Jeg synes bare det er mer behagelig for meg."

"Men det finnes også noe som kalles automatisk dimming i sanntid, som er en egen innstilling av forresten.
Så hvis du setter den på, vil den i utgangspunktet avlese klokkeslettet ditt, den vet hva klokken er, den vet i utgangspunktet hva fargetemperaturen eller den aktuelle lystemperaturen i rommet er, og det vil justere seg deretter."

"Nå er alt dette veldig kult, og det er mesterlig bygget, og jeg tror for min del at for dette og lyset i forhold til hva vi betaler for skrivebordslamper på skrivebordet hjemme eller på jobben, 160 euro.
er ikke så ille, og jeg tror det skaper et ganske behagelig belysningsscenario når vi skal Jeg jobber så mye."

"Så ScreenBar Halo er i salg akkurat nå, og vi kommer til å gjennomgå den i sin helhet i teksten på spillet eller domenet du velger.
Tusen takk for at du fulgte med.
Vi ses på den neste."

Hardware

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere