Norsk
Gamereactor
Videos
Sonic the Hedgehog 3
HQ

GRTV News - Keanu Reeves legger stemme til Shadow the Hedgehog

I den kommende Sonic the Hedgehog 3.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til nok en episode av GRTV News. I dag skal vi snakke om en ganske spennende utvikling som fant sted nylig. Vel, vi vet endelig hvem som skal spille Shadow i Sonic the Hedgehog 3, og det er det vi kommer til å snakke om. Det er en veldig stor stjerne som slutter seg til slike som Idris Elba..."

"er den andre store stjernen, og jeg antar at Jim Carrey også er med. Men ja, det er en stor stjerne som slutter seg til denne kommende filmen, og det er faktisk ganske passende. Så la oss dykke ned i og se hvem som skal spille, eller rettere sagt legge stemme til, Shadow the Hedgehog.
Keanu Reeves spiller Shadow i Sonic the Hedgehog 3. Nok en stor stjerne har sluttet seg til den populære filmserien. Mange ble overrasket over hvor god den første Sonic the Hedgehog-filmen var."

"var, og med oppfølgeren beviste filmskaperne at suksessen ikke bare skyldtes flaks. En som har bidratt til populariteten, er gode skuespillerprestasjoner fra stjerner som Ben Schwartz, Jim Carrey og James Marsden, noe som har gjort det enkelt å tiltrekke seg store navn.
skuespillere, som da det ble annonsert at selveste Idris Elba skulle spille Knuckles. Og nå ser det ut til at Paramount har rekruttert enda et stort navn, ettersom Keanu Reeves angivelig skal spille Knuckles."

"klar til å spille rollen som Shadow. Shadow vil dukke opp i den tredje filmen, som vil premiere senere i år, men det er dessverre alle detaljene vi har å by på for øyeblikket.
øyeblikket. Tatt i betraktning at Paramount har Avengers-inspirerte planer for Sonic-universet.
kan vi nok vente oss flere store navn på rollelisten i fremtiden. Sonic the Hedgehog 3 er ferdig innspilling forrige måned, så det er ganske trygt å anta at det ikke vil oppstå uforutsette forsinkelser."

"med planlagt premiere 20. desember. Så ja, Shadow kommer til å ha Keanu Reeves' stemme, Han kommer til å bruke talentet sitt i rollen. Av alle de forskjellige karakterene i Sonic universet, er nok Shadow den som passer best til Keanu Reeves, både når det gjelder å spille som person, og også måten han har den litt røffe stemmen på. Så det er ganske spennende at han tar på seg den rollen, og Shadow er en av fansenes favorittkarakterer."

"så det skal bli interessant å se hvordan han blir presentert på det store lerretet og med med støtte fra Keanu Reeves, som har en del erfaring med å legge stemme til karakterer.
også. Vi kjenner Keanu Reeves først og fremst som en fysisk skuespiller, men han gjør også en god del stemmebruk, spesielt i Toy Story 4 hvor han spilte, jeg husker ikke navnet men det var stuntmannen. Så han er vant til denne typen roller. Igjen, som Jiro sier, har Sonic the Hedgehog 3 premiere på kino den 20. desember, tror jeg..."

"så du kan holde deg oppdatert på det. Men hvis du gleder deg til mer Sonic, så er det bare å glede seg.
the Hedgehog-greier, er det en Knuckles-TV-serie som har premiere på Paramount Plus senere i år.
måneden, den 26. april, tror jeg, og hvis jeg har rett i at de ikke sender ukentlige programmer episoder for dette, tror jeg de bare dropper alle episodene, så ja, du kan se frem til til en stor bunke Knuckles-greier på én gang. Men ja, etter hvert som vi får vite mer om Sonic the Hedgehog 3, skal vi sørge for å holde dere oppdatert og ellers holde dere oppdatert om neste GRTV News, som kommer fra meg i morgen. Vi ses på den andre siden."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere