Norsk
Gamereactor
Videos
Hades II
HQ

GRTV-nyheter - Supergiant viser frem en mengde Hades II gameplay

Få din Hades II -fiks i forkant av en teknisk test som kommer snart.

Audio transcriptions

"Hei, hei, velkommen til en ny GRTV-nyhetssending, jeg heter som alltid Alex og tar deg med gjennom ettermiddagens siste og beste innen spill, utstyr, teknologi, underholdning og alt annet, Uansett hva du liker, er vi alltid her for deg på GRTV News og i Gamereactor."

"så hvis du liker spillanmeldelser, filmanmeldelser, forhåndsomtaler av spill, eksklusive anmeldelser, eksklusive innhold og mye mer, så husk å sjekke ut Gamereactor uansett hvor du får det fra, men uten videre, i dag snakker vi om en av de største utgivelsene i 2024, en av de største største utgivelsene som er igjen i 2024, Hades 2 fra Supergiant. Supergiant har vist frem mye gameplay i en tre timer lang stream, og det ga oss et godt innblikk i spillet. Jeg skal slå den av med en gang og bare la den kjøre i bakgrunnen mens vi ser på spillet."

"gjennom artikkelen. I hovedsak har vi sett på våpnene, vi har sett på Melanele, og vi har sett på nye hovedpersonen, vi fikk høre om historien, vi fikk se på nye guder, og vi kan bare se Apollo der, vi har massevis av ting i denne avsløringen, og den kommer ut i forkant av den tekniske testen som kommer snart når vi nærmer oss den tidlige tilgangen til Hades 2."

"lansering. Selv er jeg ikke sikker på om vi kommer til å få se et innhold på samme nivå som i Hades 2.
vi så i Hades 1s lansering med tidlig tilgang, for da Hades 1 ble lansert med tidlig tilgang, var det bare lot deg komme deg gjennom Tartarus, tror jeg, og så ble de andre store nivåene lagt til...
i løpet av årene. Tatt i betraktning at det er fire år siden vi så Hades 1, og at dette er en direkte oppfølger, får vi forhåpentligvis se gjenbruk av ressurser her for å gjøre utviklingen prosessen litt enklere enn å lage et helt nytt kart som vi aldri har sett maken til før."

"Det er en direkte oppfølger, det er en annen historie. Zagreus er ikke å se akkurat nå. Jeg har en følelse av at han vil dukke opp i en eller annen form. Men, ja, med Melanoe kommer hun til å lede ned. Hun er også en datter av Hades, tror jeg. Jeg har ikke sett hele den 3 timer lange streamen ennå, Jeg har skummet gjennom den for denne nyheten. Så i bunn og grunn er det vi får er en annen historie der Melanoe drar ned i underverdenen for å redde selveste Hades fra Kronos..."

"som kommer til å bli spillets hovedskurk og sannsynligvis også den endelige sjefen. Vi er er ikke sikre på hvor mye vanskeligere Kronos kommer til å bli, men det virker som om vi har fått noen forskjeller, spesielt i spillingen vår. Vi kan se bommene til venstre der når vi ser på gameplayet generelt. Det ser ut til at det er en mye strammere versjon av brukergrensesnittet her."

"denne gangen, og det er generelt mye å glede seg til. Hvis du ikke har sett streamingen ennå, anbefaler jeg deg på det sterkeste å gå og se den, spesielt hvis du er fan.
av Hades generelt. Det har fått meg til å gå fra å være middels begeistret for Hades 2 til sannsynligvis til å være mitt mest etterlengtede spill resten av året, hvis jeg skal være ærlig. Jeg er en stor fan av Hades 1, og jeg er nødt til å komme meg gjennom epilogen nå, for jeg har sett dette..."

"og forhåpentligvis, ja, det tar ikke så lang tid før vi får den tekniske testen og deretter lansering med tidlig tilgang etter det, og forhåpentligvis tar det ikke så lang tid før vi får den fullstendige lansering. Men ja, la meg få vite om du gleder deg til Hades 2. Hvis du er like gira som jeg er, kan du være gi meg beskjed, så ses vi i morgendagens GRTV-nyhetsvideo. Ha det bra."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere