Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

JBL Quantum Stream Wireless Lightning (Quick Look) - Plug and Play

Disse øreproppene er utviklet for å fungere sammen med en dongle med lav latens for å sikre at den strømmede lyden er klar og fungerer problemfritt selv på avstander på opptil 100 meter.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen til en ny Gamereactor-gjennomgang.
Når jeg spiller inn EVR-film, bruker jeg vanligvis en DJI-mikrofon.
Mer spesifikt DJI mic 2, som kommer i dette veldig fine lille go more-settet hvis du vil ha."

"Den kommer i et ganske massivt etui, som er som et massivt par airpods.
Det føles flott, det er en flott måte å oppbevare alle disse i seg selv og holde alle ting som du kommer til å trenge for innspillingen innenfor en enkel ramme, hvor de også lades fra et større batteri, noe som betyr at det sannsynligvis kommer til å være nær ladet når du vil bruke dem."

"Men det er et problem med DJI mic 2, at for mange håpefulle skapere som bare vil ha noen opptak ute i naturen og ikke nødvendigvis har et sted hvor de kan sitte med en mikrofon, en bumerkearm og streame, vel, dette er uoverkommelig dyrt.
Dette koster nesten 400 dollar, noe som er mye penger hvis du begynner og bare vil ha noe som er veldig enkelt."

"DJI mic 2 er dessuten veldig enkel å sette opp, men den har også en hel rekke funksjoner som i stor grad er ment for proffer eller semi-proffer, men i det minste det du vil kalle avanserte funksjoner.
Så hva skal vi gjøre?
Vel, du kan kjøpe denne."

"Disse ser ut som en AirPods-ekvivalent fra JBL.
De lager disse, du vet, TWS AirPods-konkurrentene, som har veldig like etuier, men det er ikke faktisk det.
Dette kalles Quantum Stream Wireless."

"Dette er en USB Type-C-utgave.
Du kan få en spesifikt med lightning-mottaker hvis du har en eldre iPhone eller enten en av de iPhones som ikke har USB Type-C.
Men dette er USB Type-C-versjonen, og det generelle er at dette ikke er et par AirPods."

"Dette er en DJI-mikrofon, en liten mikrofon som kan festes.
Jeg ble ganske overrasket over å høre at det bare finnes én av disse, noe som betyr at samtale lyd egentlig ikke er designet for å fanges opp med denne.
Dette er i stor grad noe som er ment for deg som en ensom ulv."

"Jeg sjekket Google, og det ser ut til at man kan kjøpe dem hver for seg, og så bare koble dem direkte til mottakeren, men uansett er dette settet som blir sendt ut, og det er dette settet som hovedsakelig blir solgt.
Så det er en stor ulempe med noe som DJI Mic 2, Rode Wireless Pro, eller Rode Wireless Go 2."

"Det betyr i hovedsak at du kanskje ikke tror at du kommer til å trenge toveis dialog fra lydutstyrssystemet ditt, men det kan hende du får det en gang i fremtiden.
Men hvis det er noe du kommer til å trenge her og nå, og du vet at at det er du som skal snakke, da er dette ganske kult."

"For hvis det er én ting dette er, så er det at det er så mye billigere enn dette.
I Danmark koster det rundt tusen kroner, noe som betyr at det sannsynligvis kommer til å koste deg $120, $130.
Så det er på grensen til en tredjedel av prisen på denne."

"Og det er også mye billigere enn Rode-alternativene som mange små skapere begynner å bruke veldig raskt når de begynner å ta opp lyd ute i felten.
For jeg vil si at selv om dette er en del av Quantum-serien, noe som betyr at den tilsynelatende handler om spill, kan jeg ikke se for meg et spillscenario som ikke er på et utstillingsgulv når du vil intervjue eller snakke direkte til kameraet, at det ville være interessant."

"For i en strømmesetting vil du sannsynligvis ønske deg en kondensatormikrofon av kapseltypen på en boomer-arm som bare tar opp en større og større mengde lyd.
Så for å bedre kunne fremme denne fortellingen om min første reisemikrofon, er den som sagt billigere, og den er også helt plug-and-play."

"Ingen grunnleggende oppsett er nødvendig.
Du kan gjøre noen forsterkningsjusteringer, noe du sannsynligvis vil gjøre, fordi dette har en tendens til å til å toppe seg og skrape.
Men det er veldig enkelt å forstå, og med denne lille USB Type-C-mottakeren her, kan du plugge den inn nesten overalt."

"Dette er alle Android-telefoner, de nyeste iPhones.
Det meste av utstyret du sannsynligvis har, har bare denne lille mottakeren.
Du slår på denne lille mikrofonen her, og så er du i gang.
Den har en kondensatormikrofon med retningsbestemt mikrofon inni."

"Det betyr at den vil fange opp et lysere opptaksmønster, noe som er helt greit, siden du egentlig ikke har noen å snakke med, fordi du bare har én mikrofon.
Og den tar opp i en frekvens mellom 20 Hz og 20 kHz, noe som er greit med en samplingsfrekvens på 48 kHz.
Noen har antydet at opptaksbithastigheten, dybden, i utgangspunktet, på 16-bit er ikke på langt nær så bra som 32-bit med flytende punkt som du får i DJI Mic 2, som er veldig sant."

"I noen av testene jeg har sett, er det, igjen, veldig kjedelig med toppingen.
Den må være et godt stykke unna, eller et godt stykke unna munnen din, eller så må talekilden, lydkilden, for å oppnå balanse.
Og selv om den har en veldig kul AI-støyreduksjonsfunksjon, som egentlig er laget for, la oss si la oss si at det er en travel scene med mye folk, eller mye vind."

"Du får forresten også vindbeskyttelse, noe som er flott, men det er ikke lett å sortere å sette inn.
Og når du setter den inn, passer den åpenbart ikke inn i kofferten, noe som betyr at du kommer til å må ta den ut og sette den på hver gang du vil bruke den."

"Men poenget er at AI-støyreduksjonsfunksjonen reduserer lydkvaliteten ganske mye, men den reduserer støyen, så det er bra.
Den har også god batterilevetid.
Jeg ser noen estimater som sier at det er rundt 24 timers bruk, eller noe sånt."

"Veldig bra.
Og 100-meteren er også helt grei.
Og den andre tingen jeg la merke til, bare ved å ta den ut av esken, er at denne er utrolig lett, det føles ikke som om det er noe som helst noe inni dette plastskallet, så lett er den."

"Så det er ikke noe problem å ha den i en hurtiglomme.
Og saken er at hvis du har en smarttelefon med deg, er det alt du trenger.
Du setter inn USB type C-mottakeren, du filmer deg selv, du trenger egentlig ikke, jeg antar at dette ikke er noe for stativfolket, for de vil sannsynligvis ønske å investere i et bedre mikrofon, men for de som filmer ute i naturen, kan det fungere."

"Så det er vanskelig å bli skikkelig sint, men jeg antar at hvis du bare er litt seriøs når det gjelder hva du gjør når du tar opp lyd, vil du sannsynligvis kjøpe disse uansett.
Tusen takk for at du så på, vi sees på neste."

Hardware

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere