Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Bandwerk Sportsband (Quick Look) - gjør lær sporty

Bandwerk har gjort det igjen med nok et iOS-tilbehør som klarer å kombinere de vanlige designvalgene med en mer sporty estetikk.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen til en ny Gamereactor Quick Look. Jeg er Maunus, og i dag er vi igjen tar en titt på et produkt fra en av mine favorittprodusenter av iOS-tilbehør, Bandwork.
De har tidligere vist oss sine iPhone-deksler med titaninnramming rundt hvor du må bruke en liten skrutrekker for å feste den. Virkelig kule greier."

"Gå og se den kjappe filmen nå. Fortsatt et av mine favoritt iPhone-deksler noensinne.
Og de lager også disse fantastiske lærreimene, som virkelig er dandy, laget for en dress type ting. Og de lager også disse lærreimene i begrenset opplag fra vintage biler hvor de bare lager for 125 dollar eller 200 dollar eller noe sånt, som er veldig, veldig ettertraktet objekter generelt. Men hvis du vil prøve Bandwork-opplevelsen, må du betale litt mindre og få noe som til syvende og sist sannsynligvis er litt mer allsidig og anvendelig, så vil du sannsynligvis få et av sportsbåndene deres, som jeg har her i oransje pop-versjon akkurat her. Så tingen med disse sportsbåndene er at Bandwork i deres visdom tenkte, vel, vi vil lage noe mer sporty, som definitivt er mer komfortabelt rundt håndleddet og kan brukes i mange forskjellige situasjoner uten å føles ubehagelig eller lignende, slik lær kan gjøre i noen tilfeller. Men vi ønsker fortsatt å bruke lær. Så det gjorde de. Og de har gjort det på en ganske smart måte fordi det er lær her, men det er også gummi. Og du kan se at læret er innlagt i disse gummirammene rundt her. Så Bandwork har teknisk sett laget et lærbånd, som er veldig brukbart der lær vanligvis ikke er det. Og det er et par grunner til det."

"For det første vil det sannsynligvis være mer komfortabelt over lengre tid, spesielt hvis du trener eller tar en svømmetur eller noe sånt, fordi hva faktisk er i kontakt med huden din er gummi. Læret her er også ganske spesielt.
Det er laget av tysk Heine-lær, som er kjent for sine vanntette egenskaper, noe som betyr at denne er vanntett. Og jeg mener, skinn er vanligvis ikke brukes til å holde vann ute eller noe sånt. Men egenskapene til læret, som fargen, størrelsen eller teksturen, vil ikke endre seg hvis du tar en svømmer med det, enten i et basseng eller i en innsjø eller i havet der vannet er salt. Det er veldig kult og betyr at dette sannsynligvis er et av de båndene som holder både ved et middagsselskap og etterpå hvis du vil ta en løpetur, noe som er flott fordi det vanligvis er de veldig inndelt i disse to veldig spesifikke kategoriene. De er veldig treningsorienterte fordi det er åpenbart hva en Apple Watch også kan være, en treningskompis. Men samtidig samtidig er det mange som bare bruker dem til enhver anledning. Så det å ha noe som er også er litt prangende, godt laget og ser luksuriøst ut, i hvert fall på noen måter, er veldig prisverdig og veldig kult. Og igjen, som jeg sa, den kan senkes helt ned i vannet uten å ta noen form for påvirkning, verken i tekstur eller farge eller noe sånt, noe som er veldig kult."

"Sammenlignet med andre Bandwork-bånd kommer det også i en rekke forskjellige farger. Dette er en veldig poppy oransje, men kommer også i en mer dempet, men likevel ganske kul grønn farge.
Så det er definitivt flere fargealternativer der enn hvis du går for det mer klassiske læret løsninger som Bandwork tilbyr. Det er også litt billigere. Så hvis du går til Bandworks nettside, ja, da bør du kunne finne det ganske enkelt og velge en farge som du liker. Jeg tror definitivt at dette også bare beviser at Bandwork har det på gang, uavhengig av hva som er hovedformålet med produktet. Og det er bare det faktum at de har gode designere som velger de riktige materialene til de riktige jobbene. Så for mye mer om Bandwork, følg med på Game Rack."

Hardware

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere