Norsk
Gamereactor
Videos
Inside Out 2
HQ

GRTV News - Inside Out 2 har blitt 2024s største film

Den animerte oppfølgeren har gått forbi Dune: Part Two på de globale kino-listene.

Audio transcriptions

"God morgen alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. Det er en ny uke, og vi er skal starte med å snakke om noe som jeg virkelig ikke hadde forventet å være snakke om i år, og det er en film som kan gå inn i historien som en milliard dollar i 2024. En film som allerede har blitt den mest innbringende filmen i året, og en film som jeg tror mange ikke hadde forventet skulle bli en så stor suksess som den den er. Ikke for å si at de ikke forventet at den skulle bli en suksess, men bare ikke så suksessfull som den er nå."

"og det er Inside Out 2. Denne animerte oppfølgeren fra Pixar gjør absolutte underverker på kino.
kontoret akkurat nå. Den har vært ute i to uker, og den har allerede overskygget June del to og blitt den årets største film. Så la oss dykke inn i nyhetene og ta en titt på dette og hva som er skjer. Innsiden ut 2 er årets største film. Pixars oppfølger har vært enormt populær og har allerede overgått Dune del to etter bare to uker på kino. Så ja, følelsene løper løpsk høyt i Pixar i Pixars oppfølger, noe som sannsynligvis også gjenspeiles internt blant selskapets ledere akkurat nå, gitt den enorme suksessen som Inside Out 2 høster på kinoen."

"kinoene. Billettsalget har knust forventningene. Filmen har nå passert den tidligere rekordholderen Dune del to som årets mest suksessfulle med over 724 millioner dollar i inntekter og jeg kommer til å ta opp Box Office Mojo's um leaderboard-greie om et øyeblikk. Sjansene er derfor gode for at Inside Out 2 kan bli en av, eller med litt flaks, de største suksesshistoriene noensinne for Pixar, noe som sannsynligvis føles betryggende etter en lang rekke skuffelser som Disney har stukket ut de siste årene. Med bare to uker med inntekter under beltet er det også høyst sannsynlig at Innsiden ut 2 blir den første filmen som tjener en milliard dollar på kino i 2024. Har du sett Inside Out 2, og hva synes du om filmen? Og raskt skal vi gå over her til til box office mojo 2024 um leaderboard-greia. Så ja, du kan se at til tross for at den bare er ute i et par uker, er Inside Out 2 allerede årets største film. Nå er det interessante er også at jeg tror den innenlandske inntjeningsdelen av dette her, for mens vi har sett at de mest suksessrike filmene i år har vært de som har hatt størst gjort det bra på det internasjonale markedet, som i utgangspunktet er alle steder utenfor USA."

"Du vet i Doom del 2 60% 60% delt Godzilla 65% Kung Fu Panda 64% jeg mener selv Kung Fu uh Kung Fu til og med Kingdom of the Planet of the Apes har 57%. Så kommer vi ned til Bad Boys som er faktisk gjør det veldig bra, du vet, den sjette største filmen i året, men den har en ganske jevn fordeling. Inside Out 2 har derimot en jevn fordeling igjen. Den har tjent inn en enorm mengde penger på hjemmemarkedet, som er det amerikanske markedet, og en stor nok, du vet, en betydelig penger på det globale markedet, eller det internasjonale markedet. Og alt i alt er det kommet for dette tallet 724 millioner dollar, som allerede er større enn Doom del 2 til tross for at Doom del 2 er på kino i jeg tror seks måneder øh seks uker til to måneder eller noe sånt. Inside Out 2 er etter det det ser ut til at vi kommer til å se Inside Out 2 på kino i lang tid, og jeg tror at hvis du venter på at denne filmen skal komme til Disney Plus for å se den, kommer du til å vente lenge, for Disney vil mest sannsynlig fortsette å fortsette å pushe denne filmen med tanke på hvor vellykket den allerede er. Nå skal jeg raskt ta oss som til den verdensomspennende topplisten over livstidsinntektene, bare for å se på hvordan og sammenligne hvordan Innsiden ut 2 gjør det sammenlignet med andre Pixar- og Disney-verk. Så som vi vet fra dette diagrammet som vi har sett på flere ganger, er de fleste av disse Disney. Disney, Disney, Disney, Disney, Disney, Disney, Disney, du vet Disney. Nå kommer vi ikke ned til en animert Disney-film før Frozen 2. Løvenes konge er vel på en måte animert, men det er en slags live action crossover-greie, men i tillegg er Løvenes Konge en nyinnspilling, så vi kommer egentlig ikke til å telle det. Men Frozen 2 var virkelig vellykket med 1,45 milliarder dollar, som er omtrent dobbelt så mye som mye som Inside Out 2 har tjent akkurat nå, så vi må se om den kan komme i nærheten av det. Men når det gjelder Pixar selv, tror jeg De utrolige 2 er deres mest vellykkede produksjon akkurat nå, og Det er 1,24 millioner, så vi får se om den kan komme i nærheten av det. Jeg tror ikke jeg mener ...så kommer du ned til Toy Story igjen. I utgangspunktet, hvis Innsiden ut 2 kan nå en milliard dollar som du vet at den har vært ute i to måneder og to uker, beklager, og den har allerede gjort over to tredjedeler av det antallet, så kommer den allerede til å bli en av Pixars mest suksessfulle filmer gjennom tidene. Og den kommer også til å bli en av de 50, vel fire, antar jeg."

"filmer som noensinne har omsatt for mer enn en milliard dollar. Så vi får se om den klarer det.
Men uansett, uansett fra nå av er det trygt å si at Inside Out 2 i mange måter er på en måte det er på en måte å redde billettkontoret litt fordi det er lett å si ja Dune Part 2 har gjort det veldig bra, og det har den. Dune del 2 var fantastisk, gjorde enorme tall. Jeg tror du vet at mange hadde håpet at den skulle ha nådd milliardmarkedet, og hvor stor interessen var for den."

"for den filmen, men den gjorde det bra. Men vi har ikke sett noen andre filmer komme i nærheten av Dune.
Det har bare vært tre andre filmer som har passert 500 millioner eller kanskje to, og det er Kingdom, Kung Fu Panda og Godzilla. Så tre ja, tre andre filmer som har sprengt en halv milliard dollar-markedet, og ingenting annet har egentlig noensinne vært i nærheten til de tre. Så ja, i år har billettinntektene generelt sett vært ganske dystre, men Inside Out 2 er her, og det ser ut til at det kommer til å bli som i fjor da Super Mario Brothers-filmen kom ut, og alle sa: "Jøss, folk elsker virkelig animasjonsfilmer. Ser ut som Inside Out 2 er kommer til å bli den filmen også. Så vi får se om noe annet kommer til å komme i nærheten av det i år, kanskje Deadpool og Wolverine, kanskje noen av tingene som kommer ut senere i år som Joker Part 2 og sånne ting. Vi får se om noen av dem kommer til å like vellykket som Inside Out 2, og vi må også se om denne filmen kan gjøre det samme milliard dollar milepælen. Jeg vil anta at med den farten det går, kan vi potensielt se på en milliard dollar um milliard dollar merket ved slutten av denne neste kommende uken av boksen men vi holder oss oppdatert. Men ja, det er all den tiden jeg har i dagens episode av GRTV nyheter. Jeg kommer tilbake i morgen for ukens neste, så følg med for det og ellers håper du nyter mandagen din, og ja, jeg ser dere alle på den neste. Ta vare på dere selv alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Deadpool & Wolverine - Everyone Trailer

Deadpool & Wolverine - Everyone Trailer

Flere

Trailers

Honor of Kings - Welcome to Honor of Kings

Honor of Kings - Welcome to Honor of Kings

Honor of Kings - Launch Date Trailer

Honor of Kings - Launch Date Trailer

Tekken 8 x Nike - First Look Trailer

Tekken 8 x Nike - First Look Trailer

Street Fighter 6 - Terry Teaser Trailer

Street Fighter 6 - Terry Teaser Trailer

Tekken 8 - Heihachi Mishima Trailer

Tekken 8 - Heihachi Mishima Trailer

MultiVersus - Samurai Jack Gameplay Trailer

MultiVersus - Samurai Jack Gameplay Trailer

Riven - Official Launch Trailer

Riven - Official Launch Trailer

Splatoon 3 - Grand Festival is coming!

Splatoon 3 - Grand Festival is coming!

Pacific Drive - Summer 2024 Update Trailer

Pacific Drive - Summer 2024 Update Trailer

Flere

Events

Flere