LIVE
HQ
logo hd live | Kunitsu-Gami: Path of the Goddess
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   HQ

   Clicks Keyboard (Quick Look) - Berør eller skriv

   Denne smarte lille dingsen legger til et fysisk tastatur på iPhone, slik at du kan veksle sømløst mellom å bruke berøringsskjermen og et manuelt tastatur.

   Audio transcriptions

   "Hei alle sammen og velkommen til en ny Gamereactor Quick Look.
   Dette kommer til å bli en veldig rask en fordi vi nettopp har mottatt dette, og det er ingen grunnleggende spesifikasjoner, jeg har ikke det ennå, men jeg ville veldig kort vise dere noe som er veldig spennende, og som i alle henseender er definisjonen på nyskapende."

   "Men innovativt på en veldig merkelig, omtenksom måte, fordi dette er innovasjon ved å ta oss tilbake til noe fra fortiden, men det er noe som mange mennesker har skreket etter etter. Så dette er en iPhone 15 Pro, det er min egen personlige telefon, og denne, som alle smarttelefoner generelt, eller stort sett alle, bruker et digitalt berøringsbasert tastatur. Nå er det mange mange mennesker har blitt veldig vant til dette, spesielt de som har vokst opp med med det, så de er veldig raske og gjør veldig få feil på berøringsbaserte tastaturer."

   "Nå har jeg selvsagt hatt smarttelefoner, og mange av dem bare på grunn av mitt arbeid i årevis, men jeg synes fortsatt at jeg er ganske treg på et berøringsbasert tastatur. Kanskje er det fordi jeg ikke har vokst opp med det, jeg vokste opp med en Nokia 3310 og så videre derfra. Jeg er akkurat i den alderen, jeg er 32 år, så jeg vokste opp med telefonrevolusjonen."

   "Jeg fikk min første mobiltelefon, igjen, en Nokia 3310, helt frem til en iPhone 15 Pro.
   Det er en fantastisk tid å være i live og kunne se denne endringen med egne øyne og være en del av den.
   Men nå har vi kommet til et punkt der folk som meg, og kanskje spesielt de som som er litt eldre enn meg, vil ha fysiske nøkler fordi de føler at det er mer komfortabelt, de føler at de gjør færre feil, og de føler at de skriver raskere. Nå, og inn kommer klikk. Dette kalles klikk. Det er det, Jeg ble gjort oppmerksom på dette av en av mine favoritt-YouTubere og teknologianmeldere i bransjen akkurat nå, Michael Fisher, også kjent som Mr. Mobile. Han har lært meg så mye av hva det vil si å faktisk bare gjennomgå teknologi generelt og å bygge opp skikkelig, la oss si, ordentlig strukturerte anmeldelser. Så igjen, flott fyr, gå og se på tingene hans. Han er faktisk en av grunnleggerne av clicks fordi han fant ut at han ville lage videoer på smarttelefoner med fysiske tastaturer, som for eksempel BlackBerry Key2 da de fremdeles gjorde og han fant ut at de var veldig populære, så det var tydeligvis et stort publikum for fysiske tastaturer når han lagde videoer om dem, og det finnes noen marginale eksempler på moderne smarttelefoner med fysiske tastaturer. De gjorde det veldig bra, så han endte opp med å lage dette. Nå er klikkene stort sett det du kan, det burde være ganske tydelig når bare ser på det hva det er. Det er et deksel til telefonen din, som når den settes i, når iPhone settes inn i, betyr det i utgangspunktet at iPhone nå har et fysisk tastatur."

   "Dette er selvsagt ikke en nordisk layout, så jeg kunne nok ikke brukt dette i det daglige.
   Nå sier Clicks selv at de vil ende opp med å støtte andre språk enn bare den engelske malen for tastaturer, men jeg synes likevel at det er en fantastisk kul idé. For det første, ja, det gjør iPhonen din veldig høy, som høyere enn kanskje en Sony Xperia, men la oss si at du har en iPhone 15 Pro, og når du skriver, er du vant til til at det berøringsbaserte tastaturet tar opp minst en tredjedel, og sannsynligvis nærmere halvparten av skjermen når du gjør det. Når du bruker klikk, kan du i utgangspunktet skrive, trykke her, og så vil den ikke automatisk gjøre det. Den aktiverer en kommando inne i iOS som i utgangspunktet forteller iOS at det berøringsbaserte tastaturet ikke skal spørre når du bruker det. Akkurat nå gjorde den det, fordi jeg ba den om det, men poenget er at når du bruker det, får du så mye mer skjermplass tilbake fordi tastaturet ditt nå er her nede."

   "Så det fungerer veldig bra, synes jeg, og det er også veldig god kvalitet. Nå er poenget er, og kanskje det viktigste, er om disse tastene føles bra eller ikke, og det er et av de spørsmålene jeg ikke kan svare på ennå. Jeg vet ikke om dette vil være et komfortabelt alternativ til berøringsbasert skriving. Det jeg kan si er at det kommer til å ta mye tid å lære, og at muskelminnet må bygges opp, for at det skal føles naturlig. Men så langt kan jeg definitivt se at det appellerer til mange."

   "Den glir riktignok ikke inn i en brystlomme på en skjorte lenger fordi den er så høy, men samtidig synes jeg ikke at den blir uhåndterlig stor, spesielt fordi telefonen du har lagt inn, ikke er så stor til å begynne med. Hvordan dette fungerer med større telefoner, som iPhone 15 Pro Max, eller en Samsung Galaxy S24 Ultra, det kommer til å bli det store spørsmålet, men igjen, jeg kan definitivt se appellen her, og den er også utrolig godt laget."

   "Nei, du ville nok ikke tatt den med deg når du svømmer, eller i nærheten av vann eller sand, og det tror jeg Klix er ganske ærlige om det, men denne ryggplaten i skinn her, som også viser Founders Edition, veldig fin. Denne virkelig slående gule fargen, kvaliteten av logoen, dette fine soft-touch-materialet, alt er virkelig av høy kvalitet, og jeg synes at det er et poeng med dette produktet som vil appellere til noen kunder. Enten eller ikke er nok til at Klix virkelig lykkes, det gjenstår å se, men så langt er det virkelig kule greier. Jeg kommer til å skrive en full anmeldelse så snart jeg har fått trent litt, men så langt, følg med for mer. Vi sees på neste gang."

   Hardware

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere