Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ratchet & Clank: Rift Apart

Vinn Ratchet & Clank: Rift Apart i konkurransen vår

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Insomniac Games har gitt oss ekstremt gode spill i over tjue år, og kvaliteten har ikke akkurat sunket i det siste. Som om Spider-Man og Spider-Man: Miles Morales ikke var nok lanseres Ratchet & Clank: Rift Apart på fredag. Sistnevnte har allerede rukket å bli ett av årets beste spill på blant annet Metacritic og Opencritic, noe jeg synes er fortjent i anmeldelsen min. Derfor tenker jeg også det er greit å gi dere en mulighet til å vinne en utgave av det. Alt du trenger å gjøre er å svare på et spørsmål jeg alltid liker å høre om:

Hvilket Insomniac-spill liker du best (eller synes du ser mest underholdende ut) og hvorfor?

Bare skriv svaret og begrunnelsen i kommentarfeltet, så finner vi en eller flere vinnere. Jo flere av dere som deltar - jo lettere blir det å overtale Sony til å være enda snillere enn de allerede er og gi oss flere koder.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Relaterte tekster

0
Ratchet & Clank: Rift ApartScore

Ratchet & Clank: Rift Apart

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vis slekt og venner hvor pent et spill kan bli på PlayStation 5 mens du har det gøy med en sjarmerende historie, fantasifulle våpen og en variasjon få lignende spill kan skryte av.Loading next content