Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
We Happy Few

We Happy Few-gameplaytrailer venter på lanseringsdato

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om vi ikke inkluderer alt bråket rundt at We Happy Few forbys i Australia har vi ikke hørt nevneverdig fra spillet siden utsettelsen i januar. Heldigvis virker det som om dette bare skyldes et ønske om å holde spillet unna rampelyset frem til de har en lanseringsdato å komme med.

Nå har vi nemlig fått en kort gameplaytrailer som viser frem den tredje spillbare figuren, Ollie, fra spillet, og sammen med denne fått beskjed om at de vil avsløre når spillet slippes "veldig snart". Dette betyr nok mest sannsynlig at vi får se og vite mer på E3-messen, så forhåpentligvis er det ikke veldig lenge til vi får spille selv heller.

HQ
We Happy Few

Relaterte tekster

3
We Happy FewScore

We Happy Few

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Odd Karsten har klistret på seg et smil, og begitt seg ut i de fargerike gatene i Wellington Wells. Likte han det han fant bak den lykkelige fasaden?

0
Klokken 16 på GR Live -  We Happy Few

Klokken 16 på GR Live - We Happy Few

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det dystopiske overlevelseseventyret We Happy Few, som er satt til den fiksjonelle britiske byen Wellington Wells på 60-tallet, kom ut til PC, PS4 og Xbox One i dag,...Loading next content