Norsk
Gamereactor
nyheter
What Remains of Edith Finch

What Remains of Edith Finch blir gratis på PC neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I desember fortsatte Epic Games å vise hvor gavmilde og rike de har blitt takket være Fortnite ved å offentliggjøre at de startet en egen butikkplattform kalt Epic Games Store, og at denne vil være vennlig for både utviklere og spillere. Dette ved å blant annet gi utviklerne 88 prosent av inntektene (enda mer om de bruker Unreal Engine) og tilby et nytt gratis spill hver andre uke. Sistnevnte har slettes ikke vært til å kimse av heller. Siden den gang har vi kunne skaffe oss Subnautica og nå Super Meat Boy til odel og eie uten å betale en krone, og det viser seg at det neste spillet er ganske bra også.

Nå kan selskapet nemlig fortelle at det er Giant Sparrow sitt fascinerende What Remains of Edith Finch som blir gratis når Super Meat Boy sine to uker er over den 10. januar. Som vanlig vil du da kunne kjøpe det for null kroner i femten dager, så du har fram til 25. januar å ta nytte av denne fantastiske muligheten. Bengt er ikke den eneste som liker spillet veldig godt, så undertegnede kommer helt klart til å legge det til i biblioteket. Hva med deg?

HQ
What Remains of Edith Finch

Relaterte tekster

1
What Remains of Edith FinchScore

What Remains of Edith Finch

ANMELDELSE. Skrevet av Bengt Lemne

Giant Sparrow er tilbake med en fortelling som setter spor. Gjør deg klar for en mørk, men varm spillopplevelse sammen med Edith Finch...Loading next content