Norsk
Gamereactor
forspill
Wildstar

Wildstar - The Black Focus

Carbine Studios sender ut nok en innholdsoppdatering til deres Wildstar. I denne omgang er PvE i fokus, når et nytt toppnivåkart i Isigrol blir gjort tilgjengelig for spillerne.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I det nye området av The Defile venter en håndfull nye oppdrag, både soloinnhold og gruppeinnhold. Jeg fikk muligheten til å få en smakebit på den kommende oppdateringen på forskudd. Vi ble ledet gjennom et seksdelt område, hvor hver del var dedikert til hver av Wildstars seks elementer: Ild, vann, jord, luft, liv og logikk. Hvert delområde har sin egen visuelle stil, med tilhørende fauna og fiender.

WildstarWildstar

Jeg fikk dessverre ikke muligheten til å utforske dette området nærmere, vi ble kjapt ledet gjennom området i retning neste attraksjonen på omvisningen. Det jeg rakk å se vitnet om at Carbine fremdeles har stålkontroll på kartdesign. Dette var noe jeg skrøt av i min opprinnelige anmeldelse av spillet, og Black Focus ser ut til å holde samme høye nivå med sterke visuelle kontraster og god bruk av vertikalt rom.

I luften, høyt over området rundt henger nemlig en faretruende sekskantet plattform. Der venter en bosskamp som runder av oppdragskjeden som foregår i området.

Dette er en annonse:

Den hammerbærende kjempen som tårner over deg når du entrer plattformen er designet for å være en god match for grupper på fem spillere. I likhet med området rundt, følger bosskampen tema om Wildstars seks elementer.

WildstarWildstarWildstar

Kjempen vil fra tid til annen harmonisere seg med ett av de seks elementene, noe som tvinger spillerne å harmonisere seg med det elementets motpol: Ild mot vann, jord mot luft og liv mot logikk. Bossen har noen angrep som er unike for elementet den er harmonisert med til enhver tid, noe som holder kampen frisk og variert. Ingenting eksepsjonelt, men det var en morsom og tilfredsstillende bosskamp likeså.

Dette femmannsoppdraget var bare en smakebit på det oppdateringen har å by på. Denne oppdateringen reflekterer, i følge Carbine, de ønsker og behovene de får høre fra spillerne.

Dette er en annonse:

Carbine lovet en haug med soloinnhold, med mer innhold til hver sti og mer av Nexus' bakgrunnshistorie blir gjort kjent. Med tanke på grupper inkluderer oppdateringen femmannsoppdraget Black Focus som vi fikk prøve og et 20-manns raid. Litt for en hver smak, med andre ord. For øvrig inkluderer oppdateringen en haug med mindre forbedringer, balanseendringer og fiksing av bugs.

Denne oppdateringen kommer i høy tid for Carbine, som sliter med å holde på spillerbases. Jeg er ikke overbevist om at denne oppdateringen kommer til å snu trenden. Det oppleves som mer av det samme, og for en del av spillerne er dette nettopp det de trenger. Oppdateringen vil imidlertid neppe lokke mange nye spillere til Wildstar. Sammenliknet med forrige oppdatering, som bare inneholdt PvP-innhold, er dette likevel et steg i riktig retning.

WildstarWildstarWildstar
Wildstar
Wildstar

Relaterte tekster

5
WildstarScore

Wildstar

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Se for deg Ratchet & Clanks estetikk og humor, World of Warcrafts innhold og Guild Wars 2s kampsystem på én og samme tid. Da har du Carbine Studios' Wildstar...

0
Wildstar-utvikleren må si opp ansatte

Wildstar-utvikleren må si opp ansatte

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Spillbransjen kan være tøff og utilgivelig i blant, og vi har nok en gang fått høre om nedskjæringer. Denne gangen er det Carbine Studios, skaperen av det lekne...

0
Oppdatert: GR Live tester "nye" Wildstar

Oppdatert: GR Live tester "nye" Wildstar

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Oppdatert 3. november klokken 14.35: Wildstar utgår. Vi tester Need for Speed i stedet. Den tidligere GRTV-journalisten Petter Mårtensson er tilbake i Gamereactor for å...

0
Wildstar er nå free-to-play

Wildstar er nå free-to-play

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

NCsoft og Carbine Studios har byttet modell for nettrollespillet Wildstar, og i dag er det altså gratis. Stikk inn på spillets hjemmeside hvor du kan laste ned og spille...

0
Oppgraderer grafikken i Wildstar

Oppgraderer grafikken i Wildstar

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Carbine Studios' fargeklatt av et nettrollespill, Wildstar, blir gratis å spille fra og med neste uke, og i samme slengen har de gått ut med at grafikken vil få en...

2
Wildstar dropper abonnement

Wildstar dropper abonnement

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Carbine og NCSoft har bestemt seg for å pensjonere abonnementsløsningen i forbindelse med nettrollespillet Wildstar. Overgangen vil ikke skje før til høsten, og i tiden...Loading next content