Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Cocoon
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   forspill
   WRC 3

   WRC 3

   Morten forlot 25 grader og strålende sol i Oslo, til fordel for et regnfylt Rally Acropolis i Hellas. Heldigvis foregikk prøvespillingen av WRC 3 innendørs...

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Når din tidligere rallyerfaring begrenser seg til Go Kart, TV-spill og den ene gangen du var tilskuer på Rally Finnskog, blir serviceområdet til Rally Acropolis, ti mil utenfor Athen, nokså imponerende. Lukten av olje og bensin ligger i luften. Hissige fartsmonstre står parkert på rekke og rad, tett omslynget av stressede mekanikere og innpåslitne pressefolk. Jeg får aldri øye på de lyse lokkene til Petter Solberg, men rallysportens enorme omfang er umulig å overse. Midt i sirkuset foregår det imidlertid noe litt annerledes, italienske Milestone er klare for å vise frem WRC 3 for aller første gang.

   WRC 3
   Alle de største rallystjernene er representert i spillet, ledet an av verdenslederen Sébastien Loeb.

   Jeg liker å kalle en spade en spade, og de forrige par spillene i WRC-serien var ikke mye å juble over. Glansdagene fra Playstation 2-æraen, da med Sega i førersetet, er forlengst bak oss. I mellomtiden har Milestone slitt med å følge utviklingen i sjangeren. Da er det betryggende å vite at utviklerne har ført et tettere samarbeid med ekte rallykjørere denne gangen. Med deres hjelp skal rallysporten gjenskapes på TV-skjermen, og samarbeidet gjenspeiles i de passende omgivelsene. Rally Acropolis, eller The Rally of Gods som arrangørene på pompøst vis har døpt det. Det er også betryggende å vite at utviklerne straks anerkjenner de forrige spillenes svakheter. - La meg forklare hvordan vi har gjort dette spillet bedre, fleiper markedssjef Davide Bilotta.

   Oppskriften er ikke oppsiktsvekkende, men den høres riktig ut. En helt ny fysikkmotor, forbedret grafikk, bedre lyd, hjelp og innspill fra proffe rallykjørere og mer fokus på at spillet skal være morsomt. Jeg lar meg likevel ikke lure av løsprat, produktet skal få tale for seg selv.

   Dette er en annonse:
   WRC 3
   De nye Monte Carlo-etappene sender tankene mot norske fjellveier, bare uten alle de tyske bobilene og de øteuropeiske trailersjåførene med sommerdekk.

   Heldigvis var det hold i mye av det utviklerne la frem, og mitt første møte med WRC3 var overraskende positivt. De fire områdene vi fikk teste bød på stor variasjon, og strakk seg fra regnvåte skogsveier i Wales, til snødekt asfalt i de nye Monte Carlo-etappene. Ikke overraskende var Rally Acropolis også representert, med tørre asfaltveier og vakre innsjøer. De samme innsjøene vi hadde sett fra motorveien tidligere. På den tekniske siden fløt spillet godt, med en jevn og høy bildeoppdatering. Dette er viktig for fartsfølelsen i racingspill, og WRC 3 er langt mer intenst enn forgjengerne. Takk og pris.

   Milestone har åpenbart brukt mye tid på særlig grafikken og fysikken, som begge har tatt store sprang fremover. WRC-serien er FIS World Rally Championships offisielle spillserie, og utvilerne nyter godt av autentiske biler (med korrekte sponsorer og det hele) og muligheten til å gjenskape seksjoner fra ekte fartsetapper . - Vi kunne gjenskapt hele etapper, men disse tar ofte 30 minutter å fullføre forklarer Bilotta ved en senere anledning.

   Med god hjelp fra WRC Team MINI-sjåfør Armindo Araujo har utviklerne forbedret fysikken betraktelig, og kontakten med underlaget er langt mer autentisk enn tidligere. Det skal sies at Hr. Araujo imponerte få med sin gjennomkjøring av den nye Monte Carlo-etappen, i spillet altså, men han skyldte på en stiv nakke. Mannen hadde tross alt rullet bilen på trening dagen før.

   Dette er en annonse:
   WRC 3
   WRC Team MINI-sjåfør Armindo Araujo tester det nye spillet. Han er heldigvis bedre i virkeligheten.

   Selv om mye er forbedret er likevel ikke alt på plass for WRC 3 enda. Instruksene fra kartleserne, denne gangen spilt inn av proffe skuespillere, var ikke med i bilen enda. Det samme gjelder de autentiske motorlydene, som denne gangen er spilt inn med skikkelig lydutstyr. Disse tingene skal legges til senere, men samtidig er det tydelig at Milestone fortsatt jager etter sjangerledere som Turn 10, Polyphony og Codemasters. Ja, dekkfysikken og det visuelle har blitt markant bedre, men de er fortsatt et lite stykke igjen til førsteplassen. Samtidig har enkelte andre elementer som for eksempel skademodellen fått for lite oppmerksomhet, og WRC 3 mangler identiteten de beste spillene forbindes med.

   Mens for eksempel Codemasters jobber med spennende nyvinninger som Gymkhana jobber Milestone fortsatt med å ta igjen forspranget. Når dét er sagt har dette forspranget krympet betraktelig siden forrige spill, og WRC-serien har fordelen av å være det eneste offisielle Rally VM-spillet. Denne lisensen er i tillegg gyldig for flere år fremover , og gutta i Milstone har ambisjoner om å forsette jakten på det perfekte Rally-spillet selv etter WRC 3 er ferdigutviklet.

   WRC 3
   Jahn Ivar MINI Jakobsen er nykommer i årets spill. See what i did there?

   Det er vanskelig å skulle slå fast WRC 3s sjanser helt enda, og mye kan skje frem til lanseringen til PC, Xbox 360, Playstation 3 og PS Vita i oktober. Spillet ser ut til å gjøre det meste riktig, men mesteparten har blitt gjort før. Samtidig er WRC 3 det eneste rallyspillet i 2012, som satser på en realistisk gjengivelse av sporten det representerer. Hvis du har lyst til å vise verden at Sébastien Loeb ikke er uslåelig tross alt, er derfor WRC 3 et spill å holde utkikk etter.

   I år får du i tillegg et bra spill med på kjøpet, da Milestone endelig har skjønt hvor mye arbeid et virkelig bra racingspill faktisk krever. Med dette inntrykket vender jeg nesa mot flyplassen og takker gudene, altså rallygudene, for at jeg ikke må kjøre bil hele veien hjem.

   WRC 3WRC 3
   WRC 3
   WRC 3
   WRC 3
   WRC 3
   WRC 3
   WRC 3
   WRC 3

   Relaterte tekster

   2
   WRC 3Score

   WRC 3

   ANMELDELSE. Skrevet av Gregor Assfalg - GR DE

   Italienske Milestone er tilbake med nok et verdensmesterskap i rally. Er lisensen nok til å ikke bli parkert?

   1
   WRC 3

   WRC 3

   FORSPILL. Skrevet av Morten Bækkelund

   Morten forlot 25 grader og strålende sol i Oslo, til fordel for et regnfylt Rally Acropolis i Hellas. Heldigvis foregikk prøvespillingen av WRC 3 innendørs...   Loading next content