Norsk
Gamereactor
nyheter

Xbox vil ikke være på E3 2023s messegulv

Men spillselskapet skal delta på den årlige kongressen digitalt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

E3 2023 vil mangle noen store selskaper i år. Etter at Nintendo bekreftet at det ikke vil være en del av den årlige messen har Microsoft nå delt en uttalelse med IGN der det har avslørt at Xbox heller ikke vil ha tilstedeværelse på E3 2023s messegulv.

Xbox vil imidlertid være en del av den store spilluken, for selskapet har allerede bekreftet at det vil være vert for sin egen nyhetsfylte stream den 11. juni, samt vil være en del av E3 Digital i år - selv om omfanget av dette ikke er utdypet ytterligere.

"Vi kan ikke vente med å være vert for vår Xbox Games Showcase 11. juni og vil dele flere detaljer senere," sa Xbox til IGN. "Vi ser også frem til å co-streame arrangementet vårt som en del av E3 Digital og vil ikke være på E3-utstillingsgulvet."

Det neste store selskapet som forventes å si noe om sin deltakelse på årets arrangement vil være Sony, og med tanke på at PlayStation ikke har vært med på flere år er det ekstremt tvilsomt at noen konsollskapere blir å finne på messegulvet i juni.

E3 2023 skal vare fra 13. - 16. juni.

Xbox vil ikke være på E3 2023s messegulv


Loading next content