Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Xbox-teamet donerer 86 000 kroner til dyrevelferd for å hylle Fallout-hunden Dogmeat

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig fikk vi den triste nyheten om at hunden som bruktes som modell for Dogmeat i Fallout 4 er død, og eieren delte noen hjertevarmende historier om hvordan River (hundens virkelige navn) jobbet med spillet. Oppførselen hennes for alltid er udødeliggjort i Bethesdas rollespill, og nå har Xbox-teamet bestemt seg for å hylle River på en ordentlig måte.

De skriver på Twitter:

"DOGMEAT FOREVER ? In honor of River, Xbox and @BethesdaStudios are donating $10,000 to the Montgomery County Humane Society."

En bra måte å hylle et elsked dyr, synes vi. Om du vil treffe Dogmeat igjen, som kanskje er den mest virkelighetstroe hunden i noe spill, er Fallout 4 tilgjengelig på PC, PlayStation 4 og Xbox One. Det har også FPS Boost om du spiller det på Xbox Series og det er i tillegg en del av Xbox Game Pass.

Fallout 4

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...Loading next content