Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Xbox-teamet donerer 86 000 kroner til dyrevelferd for å hylle Fallout-hunden Dogmeat

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig fikk vi den triste nyheten om at hunden som bruktes som modell for Dogmeat i Fallout 4 er død, og eieren delte noen hjertevarmende historier om hvordan River (hundens virkelige navn) jobbet med spillet. Oppførselen hennes for alltid er udødeliggjort i Bethesdas rollespill, og nå har Xbox-teamet bestemt seg for å hylle River på en ordentlig måte.

De skriver på Twitter:

"DOGMEAT FOREVER 💚 In honor of River, Xbox and @BethesdaStudios are donating $10,000 to the Montgomery County Humane Society."

En bra måte å hylle et elsked dyr, synes vi. Om du vil treffe Dogmeat igjen, som kanskje er den mest virkelighetstroe hunden i noe spill, er Fallout 4 tilgjengelig på PC, PlayStation 4 og Xbox One. Det har også FPS Boost om du spiller det på Xbox Series og det er i tillegg en del av Xbox Game Pass.

Fallout 4

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...

4
Fallout 4-hunden Dogmeat er død

Fallout 4-hunden Dogmeat er død

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hunden Dogmeat har vært en viktig og nærmest ikonisk del av Fallout-serien siden det første spillet, og Fallout 4 sin mer realistiske variant var intet unntak. Derfor...

Bethesda hinter til et nytt Fallout

Bethesda hinter til et nytt Fallout

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bethesda har de siste årene blitt kjente for å gi oss hint og ertende meldinger om kommende spillannonseringer. I år har vi allerede sett hint til en Prey-utvidelse og...Loading next content