Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Xenoblade Chronicles 3

Xenoblade Chronicles 3 fremskyndes til juli

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo og Monolith bestemte seg for å gjøre starten av året ekstremt bra for mange da de endelig annonserte Xenoblade Chronicles 3 og sa at spillet allerede ville komme i september. Som en følge av Covid og spillbransjen satte mange spørsmålstegn ved dette, noe det er god grunn til...bare ikke slik du trodde.

Vi har nemlig fått en ny trailer som avslører at Xenoblade Chronicles 3 faktisk fremskyndes til den 29. juli. Dette er selvsagt ikke alt den nesten tre minutter lange traileren viser heller siden vi også får servert massive bosskamper, dramatiske historieøyeblikk og et generelt fokus på det enda heftigere kampsystemet.

HQ

Relaterte tekster

2
Xenoblade Chronicles 3Score

Xenoblade Chronicles 3

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

En av Switchens største RPG-serier er tilbake med sin mest ambisiøse verden hittil. Michael har flyttet til Aionios og kommer neppe tilbake med det første.Loading next content