Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Yakuza: Like a Dragon

Yakuza-utvikleren er snart klar for å fortelle mer om seriens fremtid

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Yakuza: Like a Dragon var et stort steg i en annen retning for den kjente serien, og byr på et helt nytt kampsystem, ny hovedperson og en ny by. Det har derfor blitt beskrevet som en slags reboot flere ganger. Ut i fra anmeldelsene å dømme, virker det som at denne satsningen har vært en suksess også.

Serien feirer 15-årsjubileum i desember, og i den anledning kommer utvikleren Ryu Ga Gotoku Studio til å kjøre en livestream den 8. desember. Der skal de blant annet prate om <em>"future developments"</>, og kanskje gi en forsmak på hva vi har i vente. Vi våger ikke å håpe på annonseringen av oppfølgeren helt enda, men det blir likevel interessant å få høre mer om hva de har på gang.

Yakuza: Like a Dragon er ute nå til PC, PlayStation 4, Xbox One og Xbox Series. En PlayStation 5-versjon kommer 2. mars neste år.

Yakuza: Like a Dragon

Takk, PCGamesN

Relaterte tekster

0
Yakuza-skaperen forlater Sega

Yakuza-skaperen forlater Sega

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mot slutten av august begynte det å gå rykter om at Toshihiro Nagoshi, skaperen av Yakuza-serien og Judgment-spillene, var i forhandlinger med den kinesiske giganten...Loading next content