Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

10 sommervarme Ios-anbefalinger

Kan det bli for kjedelig å grille i parken eller stupe fra 10-meteren? Her er ti glohete anbefalinger til din Iphone eller Ipad...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sommerferien er tid for avslapning og uteaktiviter, men uansett om det er på flyet eller hjemme en regnværsdag så finnes det alltid en anledning for å fiske frem det håndholdte formatet. Vi har tatt på oss oppgaven med å lage et knippe artikler hvor vi anbefaler spill du bør sjekke ut i sommervarmen. Førstemann ut er Kim og hans Ios-anbefalinger.

10. Jambalaya
Format: Ios
Pris: Gratis

10 sommervarme Ios-anbefalinger

Morsomt spill med ord, eller rettere sagt et ordspill. Poenget er enkelt: Det ligger syv tilfeldige bokstaver på skjermen, og du skal tegne en strek mellom dem for å danne ord. Du har to minutter på deg å få til så mange ord som mulig. Utrolig flott spill å dra frem om du bare ønsker å få tiden til å gå på en kort busstur.

Dette er en annonse:

9. Ski Safari
Format: Ios
Pris: 7,-

10 sommervarme Ios-anbefalinger

Nok et enkelt spill hvor det eneste du gjør er å trykke på skjermen for å få skiløperen til å hoppe, og poenget er å komme seg unna det livsfarlige snøskredet. Du kan kjøre snøscooter, ri på pingviner (!), yetier (!!), og haike med ørner (!!!). Enkelt og morsomt.

8. Pocket Planes
Format: Ios
Pris: Gratis

Dette er en annonse:
10 sommervarme Ios-anbefalinger

Fra skaperne av fantastiske Pocket Frogs og Tiny Tower får du Pocket Planes. Du skal velge en flyplass, for så å frakte varer og passasjerer mellom destinasjoner over hele verden. Du kan til og med samarbeide med venner om man danner sin egen gruppe.

7. Avernum: Escape from the Pit
Format: Ipad
Pris: 70,-

10 sommervarme Ios-anbefalinger

Et veldig bra strategirollespill i fugleperspektiv. Old school grafikk hvor du skaper din gruppe med helter som blir kastet ned i Avernum - en underjordisk hule hvor kriminelle og uheldige regebrytere havner. Veldig langt spill med masse dybde, absolutt verdt prisen om man setter pris på gammeldags rollespill.

6. Bike Baron
Format: Ios
Pris: 7,-

10 sommervarme Ios-anbefalinger

Om du er hekta på Trials HD så er Bike Baron noe for deg som ønsker et lignende spill når du er på farta. Kontrollen er veldig simpel og funker veldig bra med touch-skjermen. Når du har klart alle banene som medfølger, kan du sette deg ned å lage dine egne. Utrolig morsomt, og lett å dra frem når man sitter på kollektivtransporten.

5. Angry Birds Space
Format: Iphone (Ipad)
Pris: 7,- (21,-)

10 sommervarme Ios-anbefalinger

Kan vel ikke ha en liste over Ios-spill uten å nevne Angry Birds. Forkjellen på vanlige Angry Birds og Angry Birds Space er at de introduserer et nytt element til fysikken i de gamle spillet. Denne gangen har du gravitasjon fra små planeter og andre elementer fra universet.

4. Jetpack Joyride
Format: Ios
Pris: Gratis

10 sommervarme Ios-anbefalinger

Nok et spill hvor du løper i det uendelige, men dette er nok det beste av sitt slag. Du spiller Barry, som skal rømme fra et laboratorium, og som hjelpemiddel har du en jetpack for å unngå farene. Plukk opp mynter og power-ups som gir deg utrolig mange fete oppgraderinger som mech-er og flyvende robotdrager. Absolutt et av de beste spillene av sitt slag på App Store.

3. Dungeon Raid
Format: Ios
Pris: 21,-

10 sommervarme Ios-anbefalinger

Fantastisk blanding med tre-på-rad og rollespillelementer. Du går opp i nivå, får nye våpen og magiske angrep. Men du har kun ett liv. Dør du, så må du begynne fra bunnen av igjen. Utrolig vanedannende, ikke frustrerende.

2. Snabbit
Format: Ios
Pris: 7,-

10 sommervarme Ios-anbefalinger

Søtt og morsomt spill laget av et norsk spillselskap. Konseptet er enkelt nok. Du skal få Snabbit over målstreken på toppen, og du kan kun bevege deg til høyre og venstre mens han beveger seg opp av seg selv. Husk å plukk opp alle stjernene. Spillet har dessuten fantastisk musikk.

1. League of Evil 2
Format: Ios
Pris: 14,-

10 sommervarme Ios-anbefalinger

Utrolig kult retrospill i samme stil som Super Meat Boy. Var veldig skeptisk til kontrollen før jeg begynte å spille det, men den sitter som et skudd. Helt fantastisk på alle nivå og burde absolutt være på alles Ios-enhet. Husk også å plukk opp det første League of Evil med dets lekre 8-bit-grafikk.Loading next content