Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: The Ezio Collection

Assassin's Creed: The Ezio Collection offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Først satte det koreanske sensurorganet sin dom over noe kalt Assassin's Creed: The Ezio Collection, deretter begynte butikkansatte å lekke ut markedsføringsføringsmateriale, og sist la Amazon Italia spillet ut for salg. Da manglet vi vel bare den offisielle annonseringen. Vel, her er den.

Samlingen vil som navnet tilsier inkludere Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood, og Assassin's Creed: Revelations, samt alt av utvidelser. Vi vil dog ikke få med flerspillerdelene siden Ubisoft mener at Assassin's Creed IV: Black Flag er bedre enn alle dem, og allerede finnes på PlayStation 4 og Xbox One.

Som ryktene hadde det til vil samlingen også inkludere kortfilmsamlingen Assassin's Creed Lineage og animasjonsfilmen Assassin's Creed Embers.

Assassin's Creed: The Ezio Collection vil ta et "leap of faith" på PlayStation 4 og Xbox One den 17. november. Annonseringstraileren for samlingen kan du se under.

HQ
Assassin's Creed: The Ezio Collection

Relaterte tekster

3
Assassin's Creed: The Ezio CollectionScore

Assassin's Creed: The Ezio Collection

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Ubisoft droppet et nytt Assassin's Creed-spill i år, og i stedet har de prøvd å pusse opp de tre spillene med Ezio i hovedrollen. Vi har testet...

0
Masse gameplay fra The Ezio Collection

Masse gameplay fra The Ezio Collection

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Assassin's Creed: The Ezio Collection ble nettopp sluppet, og vi har allerede rukket å spille en god del av de tre spillene i samlingen. Vi har naturligvis tatt opp litt...Loading next content