Norsk
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III har solgt 15 millioner enheter

Larians administrerende direktør Swen Vincke hevder at det allerede er solgt mer enn dobbelt så mange som Divinity: Original Sin 2.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Årets spill 2023 og et av de mest prisbelønte spillene på de siste spillarrangementene og -konkurransene, Baldur's gate 3, vil ikke bli videreført av Larian Studios, verken i form av en oppfølger eller ved å utvide det med DLC. Dette kan såre mange fans som håpet på flere eventyr fra studioet på Sword Coast, men det betyr ikke at Larian ikke er takknemlige for tittelen de har viet så mange år til og som nå har gitt dem økonomisk frihet til å skape sitt nye prosjekt.

I et intervju med Exputer nylig bekreftet studioets administrerende direktør, Swen Vincke, at Baldur's Gate III allerede har solgt dobbelt så mye som studioets forrige spill, Divinity: Original Sin 2. Ifølge mediet solgte DOS 2 rundt 7,5 millioner eksemplarer, så Baldur's Gate III har allerede passert 15 millioner i salg på alle plattformer (dvs. PC, PS5 og Xbox Series).

I samme intervju sier Vincke at prosjektet de jobber med, som nå er langt unna Dungeons and Dragons-universet, vil få BG3 til å virke "dverg" i sammenligning. Vi gleder oss i hvert fall til å se det.

Baldur's Gate III

Relaterte tekster

0
Baldur's Gate III på PS5Score

Baldur's Gate III på PS5

ANMELDELSE. Skrevet av Toni Turren

Til tross for at det er noen småfeil er det en av de største utgivelsene i 2023, selv om det er noen langsomme partier sammenlignet med pc-versjonen.

3
Baldur's Gate 3Score

Baldur's Gate 3

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrik har pakket overlevelsesutstyret sitt for å takle en langvarig retur til Sword Coast og for å se om det tredje Baldur's Gate gir mening å avslutte sommeren med...Loading next content