Norsk
ARTIKKEL - SPONSET INNHOLD

Derfor er det best å forberede seg til Destiny 2: The Final Shape nå

Det finnes ingen bedre tid til å vende tilbake til Bungies elskede skytespill for å gjøre din Guardian klar til å kjempe mot Witness i juni.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det er snart tid for at Light and Darkness Saga avsluttes i Destiny 2: The Final Shape. Den siste utvidelsen i denne langvarige historien er planlagt å debutere på PC, PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series X/S den 4. juni, og med det er det uten tvil mange av dere som gjør seg klare for uunngåelig og stor kamp mot Witness. Det er vi også! Faktisk har vi forberedt oss en liten stund, men hvis du ikke har begynt ennå er det ingen grunn til bekymring, for det er ingen bedre tid enn nå for å begynne å gjøre det.

Bungie har bygget opp Destiny 2 med en hel rekke nye aktiviteter og muligheter for å utstyre deg med det kraftigste og mest bombastiske utstyret før du drar inn i Travelers bleke hjerte for å bekjempe Witness en god stund allerede. Ikke at det stopper der. Studioet har fjernet mange av begrensningene som brukte å være der, noe som gjør det enda enklere å skaffe seg sjeldne våpen og rustninger og å oppleve historien til Destiny 2s tidligere utvidelser.

HQ

Into the Light

Into the Light er ikke en ny sesong av Destiny 2, og heller ikke en utvidelse i seg selv. Det er noe annet. Det er en gratis mengde innhold fullpakket med nye aktiviteter og kraftige våpen fra en svunnen tid. Alle som har tilgang til Destiny 2 kan sjekke ut Into the Light, og det er veldig enkelt og intuitivt å gjøre det.

Først kan du bare gå til Hall of Champions fra Directory. Her vil Lord Shaxx forklare deg litt om hva Into the Light handler om og hvorfor Guardians har blitt kalt til handling, før han dykker ned i de nye progresjonselementene, og deretter gir deg et oppdrag som i hovedsak fungerer som en gjennomgang for den nye spillmodusen og de forskjellige nye spillfunksjonene.

Ikke bekymre deg hvis dette er første gang du er tilbake til Destiny 2 på en stund, for i Hall of Champions kan du hente en gave fra Thunder Gods for å få et komplett utvalg av utstyr ved gjeldende myke Power Level, noe som betyr at du kan nyte de nye modusene og funksjonene uten å måtte bruke timer på å jakt etter bedre utstyr. Det er ikke dermed sagt at du ikke vil bruke timevis på leting etter nye og bedre ting, noe som bringer oss inn på Onslaught.

HQ
Destiny 2: Lightfall

Onslaught

Destiny 2 er stappfullt av unike og uendelig morsomme spillmoduser, men til tross for mange år under beltet har det aldri virkelig utforsket konseptet med en bølgebasert hordemodus. Inntil nå. Onslaught lar deg og Fireteamet ditt forsvare bestemte områder i en haug med nye kart. Det er noen forskjellige kart å oppleve, og hvert av dem ser deg holde tilbake stadig tøffere horder av fiender, samle ressurser og bygge og oppgradere forsvarsstrukturer, alt i forsøket på å forsvare den siste byen og solsystemet.

Destiny 2: LightfallDestiny 2: Lightfall
Destiny 2: LightfallDestiny 2: Lightfall

BRAVE-våpen

Hvorfor vil du gjøre dette, spør du kanskje? Det er her BRAVE-våpen kommer inn i bildet. Dette er noen av de kraftigste våpnene som noen gang har eksistert i Destiny 2, men tilbake og i en kraftigere og mer allsidig tilstand enn noen gang. Du har sannsynligvis mareritt om å bli skutt av Luna's Howl i Crucible eller å bli utklasset i Dungeons og Raids fordi du ikke har en Mountaintop eller Recluse, men nå kan du få akkurat disse våpnene ved å spille Destiny 2 og den nye Onslaught-modusen.

Ved å velge å avstemme med ett av de 12 våpnene i Hall of Champions kan du øke sjansene for at disse dukker opp i aktiviteter, og til og med potensielt få en sjeldnere versjon som tar ting opp enda et hakk eller to. Men det er ikke alt. Hall of Champions er fylt med Spoils of War, faktiske kister du kan åpne for å høste belønningene i. Når du når maks rangering med Shaxx og fullfører alle våpenoppdragene fra Arcite vil Shaxx til og med belønne det harde arbeidet ditt med en ny og veldig kul Superblack shader for å få din Guardian til å virke enda mer fryktinngytende.

Destiny 2: LightfallDestiny 2: Lightfall

The Whisper and Zero Hour

Det er ikke bare visse våpen som kommer tilbake. Whisper Exotic-oppdraget har kommet tilbake til Destiny 2, slik at spillere kan skaffe seg Whisper of the Worm-snikskytterriflen igjen, og til og med utforske et fan-favorittoppdrag som nå har noen ekstra godbiter gjemt. Noen av dem vil belønne deg med et nytt eksotisk skip når du finner dem alle. Zero Hour Exotic-oppdraget har også returnert, noe som betyr at du kan få hendene på Outbreak Perfected-pulsriflen igjen, og i likhet med den tilbakevendende Whisper of the Worm vil denne versjonen være en håndterlig utgave som åpner dørene for enda flere tilpasningsmuligheter.

Destiny 2: LightfallDestiny 2: Lightfall

Pantheon

Hva med de tøffeste og mest hardcore av Guardians blant oss? La oss introdusere Pantheon. Dette er en Raid Boss Gauntlet som gir Fireteamet ditt i oppgave å overvinne mange av Destiny 2s mest fryktinngytende bosser etter hverandre. Det er en ekte endgameaktivitet, og er en perfekt måte å forberede og stressteste deg selv for hva som kommer når Destiny 2: The Final Shape debuterer i begynnelsen av juni. Hvilken bedre måte å innpode frykt i hjertet til Witness og dets tilhengere, samtidig som du får tittelen Godslayer for innsatsen din?

Tilgang for alle

Into the Light er ikke den eneste grunnen til hvorfor det nå er den beste tiden å komme tilbake og begynne forberedelsene til Destiny 2: The Final Shape. Bungie har introdusert et nytt Open Access-format som gjør Destiny 2: Shadowkeep, Destiny 2: Beyond Light og Destiny 2: The Witch Queen tilgjengelig for alle spillere frem til 3. juni. Her kan du få tilgang til alle disse utvidelsene, inkludert kampanjer, eksotiske oppdrag, Raid, Dungeons - alt - og det beste er at du får beholde alt utstyret du får uansett om du kjøper utvidelsene etterpå eller ei.

PlayStation Plus-abonnenter kan til og med dykke ned i Destiny 2: Lightfall for å ha full kontroll på hele historien så langt.

HQ

Deepsights

Og hvis alt dette ikke er nok til å gi deg lyst til å kickstarte forberedelsesarbeidet tilbyr Bungie daglige Deepsight-våpendropp for aktivitetene som er lagt til i Destiny 2: Lightfall og Year 6. Hvis det er et spesielt lagbart sesongvåpen du har sett på, ikke gå glipp av denne sjansen til å bygge og lage det, slik at du kan sette det i arbeid mot Witness og dets styrker i Destiny 2: The Final Shape.

Som du kan se er det ingen bedre tid enn nå for å dykke inn i Destiny 2, så sørg for å komme tilbake eller ta dine første steg i Bungies skytespill før Destiny 2: The Final Shape debuterer på PC, PS4, PS5, Xbox One, og Xbox Series X/S 4. juni og leverer en kamp om Light og Sol System som vi aldri har opplevd før.

Relaterte teksterLoading next content