Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Det beste på Netflix i februar 2023

Ikke bekymre deg, vi har dekket deg som vanlig, her er de gode tingene som kommer til Netflix i februar.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når vi går inn i årets korteste måned, har Netflix forberedt mye underholdning. Selv om det ikke er mange veldig tunge ting, er det fortsatt mange interessante og helt nye show, samt filmer med noen spektakulære navn i rollebesetningen.

HQ

TV-serie

Lego Friends: Heartlake Stories (begrenset serie) - 1.

Gunther's Millions (begrenset serie ) - 1.

Dette er en annonse:

Hunden på 400 millioner dollar. I løpet av de siste tre tiårene har hundens rikdommer blitt bygget inn i et stort imperium på to kontinenter, inkludert luksuriøse herskapshus, et glamorøst følge og til og med en popmusikkgruppe. Men som enhver god valp kan fortelle deg, er det alltid verdt å grave litt dypere.

Det beste på Netflix i februar 2023

Make My Day (sesong 1) - 2.

Dette er en annonse:

The Exchange (sesong 1) - 9.

Love to Hate You (sesong 1) - 10.

Kjæreste (sesong 1) - 16.

Det beste på Netflix i februar 2023

Murdaugh Murders: A Southern Scandal (sesong 1) - 22.

Murdaughs var en av South Carolinas mest fremtredende familier, men tenåringen Mallory Beachs død i en beruset båtulykke begynte å løse arven deres. Når Paul Murdaugh - den påståtte føreren av båten - og hans mor Maggie blir funnet brutalt myrdet, blir et århundre med korrupsjon, makt og dekkoperasjoner i Nederland brakt frem i lyset.

HQ

Formel 1: Kjør for å overleve (sesong 5) - 24.

Formel 1: Drive to Survive kommer tilbake 24. februar 2023. Sesong 5 tilbyr enestående tilgang, og vil nok en gang ta fansen bak kulissene, for å være vitne til førstehånds hvordan førerne og lagene forbereder seg på å kjempe om seier i en av sportens mest dramatiske sesonger til dags dato.

Filmer

Come Play - 1.

Nykommeren Azhy Robertson spiller Oliver, en ensom ung gutt som føler seg annerledes enn alle andre. Desperat etter en venn søker han trøst og tilflukt i sin alltid tilstedeværende mobiltelefon og nettbrett. Når en mystisk skapning bruker Olivers enheter mot ham for å bryte seg inn i vår verden, må Olivers foreldre (Gillian Jacobs og John Gallagher Jr.) kjempe for å redde sønnen fra monsteret utenfor skjermen.

Det beste på Netflix i februar 2023

Bill Russell: Legend - 8.

Ditt sted eller mitt - 10.

Debbie og Peter er bestevenner og totale motsetninger. Hun ønsker rutine med sønnen i LA; han trives med endring i NY. Når de bytter hus og bor i en uke, oppdager de at det de tror de vil ha, kanskje ikke er det de virkelig trenger.

Ulåst - 17.

Det beste på Netflix i februar 2023

Peter Rabbit 2: The Runaway - 19.

The Strays - 22.

Et perfekt liv ... en perfekt løgn ... En kvinne fra øvre middelklasse begynner å rakne med ankomsten av to skyggefulle figurer i byen hennes.

HQ

Vi har et spøkelse - 24.Loading next content