Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Startsiden
artikler

Dette gleder redaksjonen seg til i 2019 - Del 2

Skribentene våre ser fremover og tar for seg hvilke spill de gleder seg til i år. Her finner vi noen gjengangere fra i fjor, men også et par overraskelser.

  • RedaksjonenRedaksjonen

Det er våre eminente skribenter sin tur til å fortelle hvilke spill de gleder seg mest til i år. I Del 1 fikk Peter, Odd Karsten, David og Daniel snakke i det vide og det breie om spillene de ser frem til, og nå er det Ayub, Silje, Ingar og Anders sin tur. Blir det mange Kingdom Hearts III og Devil May Cry 5, eller dukker det opp noen skikkelig store overraskelser? Les videre og finn ut!

Ayub

The Dark Pictures - Man of Medan

Jeg digger spill som er fylt med mysterier og plottvrier som gir deg en skikkelig bakoversveis, og det er akkurat disse elementene jeg føler The Dark Pictures - Man of Medan inneholder. Spillet minner meg veldig om det PlayStation 4-eksklusive spillet Until Dawn. Med det berømte Quick Time Events-elementet på plass tror jeg man definitivt vil kjenne stressnivået øke betraktelig i vanskelige situasjoner hvor man ikke vet hva som er det rette å gjøre. Det er akkurat denne dynamikken jeg liker med Until Dawn, og som jeg gleder meg til å se mer av i The Dark Pictures - Man of Medan.

Devil May Cry 5

Det er mange storspill som kommer ut i år, deriblant Anthem, Resident Evil 2 og Days Gone, men for meg er det ikke noe tvil om Devil May Cry 5 er det spillet jeg ser mest frem til. Å få styre Dante atter en gang, og whoppe hele gjengen med blant annet motorsykkelen og Faust-hatten hans er bare en brøkdel av alt det jeg gleder meg til!

På toppen av det hele får man nyte spillet i den rålekre RE Engine-grafikkmotoren som er mest kjent fra andre storspill som Resident Evil 7: Biohazard og nyversjonen av Resident Evil 2. Med Bloody Palace vil holdbarheten bli enda lengre og by på en enda gøyere spillopplevelse med intense kamper mellom hver runde. Hands down, folkens! Etter å ha prøvd demoen på Xbox One og spilt gjennom hele serien ser Devil May Cry 5 definitivt ut som det spillet jeg og resten av fansen ønsker oss.

Gears 5

Jeg har lenge vært stor fan av God of War-serien, men etter å ha spilt gjennom Gears of War-trilogien må nok Kratos gå av tronen til fordel for Marcus Fenix. Fytti katta for et inntrykk jeg sitter igjen med! Det å se Fenix sage Locust-monstrene i fillebiter på null komma niks, og ikke minst komme seg levende ut etter å bli slukt av en gigantisk orm er helt vilt. Ikke nok med det, så er humoren helt konge og passer usedvanlig bra i forhold til konteksten. Jeg gleder meg til å se hva for noe spennende og nytt The Coalition kommer til å vise denne gangen, og ikke minst hvilke nye monstre og områder vi får oppleve.

Silje

Dying Light 2

Dead Island er et spill jeg har kost meg mye med, og da Dying Light ble annonsert var jeg mildt sagt superhyped og det er nå et av mine mest spilte PS4-spill. Så det at jeg nå gleder meg til Dying Light 2 kommer vel ikke som en overraskelse for noen. Denne gangen vil historien endre seg basert på de valgene man tar. Jeg kommer til å måtte tenke lenge før jeg bestemmer meg for hvilke grupper jeg skal hjelpe og hvilke jeg skal bedra. Med et bedre kamp- og parkour-system, blir nok Dying Light 2 en fryd å spille igjennom.

Days Gone

Åpen verden, motorsykkelkjøring, zombier - er det i det hele tatt lov å be om mer? Ja, jo, jeg får vel i det minste håpe at historien også blir god. Og ut ifra det jeg har sett hittil, virker den meget lovende. Jeg ser virkelig frem til å utforske Days Gone sin dynamiske verden mens jeg prøver å overleve og bekjempe gigantiske zombie-horder.

Nå er det bare å smøre seg inn med tålmodighet og krysse fingrene for at spillet ikke blir utsatt atter en gang.

Sekiro: Shadows Die Twice

Dark Souls-spillene, Bloodborne og Demon's Souls er alle mesterverk i mine øyne og jeg tror ikke FromSoftware skuffer denne gangen heller. Sekiro: Shadows Die Twice blir også et Soulsborne-aktig spill, men med noen nye endringer her og der. I motsetning til Souls-spillenes fokus på å blokkere og kontre angrep, og Bloodbornes fokus på å være kjapp og aggressiv mot fiendene, er det heller fokus på å holde seg skjult og snike seg bak ryggen på motstanderne sine i Sekiro.