Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

E3 2014 - Missing in action

Man kan ikke alltid få i både pose og sekk, men man kan jo klage litt etterpå...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi fikk se mye spennende på E3-messen i år, og Rise of the Tomb Raider, Little Big Planet 3, Bloodborne, Crackdown, Rainbow Six: Siege og Forza Horizon 2 er bare toppen av annnoseringskaken. Likevel var den endel spill vi savnet under messedagene, kravstore som vi er...

Fallout 4 og Dishonored II

Vi ville veldig, veldig gjerne se Fallout 4 på årets E3, og meldingen fra Bethesda rett før messen, der de forklarte at Fallout ikke ville dukke opp, var på ingen måte nok til å fjerne spillet fra missing-lista. Greit nok, de hadde mye nytt å vise fra The Evil Within og de annonserte BattleCry like før E3 kjørte igang, men vi savnet kronen på verket. Hvis de hadde smelt til med både Fallout 4 og Dishonored II, og vi er rimelig sikre på at de jobber med begge, kunne Bethesda ha vunnet hele messen i år. På en annen side trenger de ikke dele søkelyset med noen. Straks de annonserer det ene eller det andre spillet (eller begge) vil spillbransjen eksplodere i jubel og forventninger.

The Last Guardian

Dette er en annonse:

Hvor mye tid kan de egentlig trenge? Hva er det egentlig de holder på med? Er det rart ryktene om nedleggelse dukker opp ved jevne mellomrom? Neida, The Last Guardian er ikke nedlagt, det har Sony vært veldig tydelige på gjennom hele E3, men de manglet likevel noe håndfast å fortelle om spillet. De manglet noe å vise frem. Vi håper den lange utviklingstiden ender opp i et spill som lever opp til det enorme potensiale til slutt, men vi er redd for at vinduet blir mindre og mindre for Sony. Hvis de ikke snart viser oss noe nytt fra spillet kan det fort drukne i spennende next-gen titler som ikke ble annonsert for årevis siden.

E3 2014 - Missing in action
Er visst bare å legge seg ned og vente...

Metroid til Wii U

Vi har fått Mario, og vi vet at Zelda er underveis. Da mangler vi bare Metroid-serien før vi kan kalle Wii U en innkjørt, om enn undervurdert, konsoll. Nintendo hadde en sterk visning i år, ikke minst fordi Zelda endelig ble annonsert, men vi føler likevel at de manglet prikken over i'en. De hadde mange kule spill på menyen, eksempelvis Mario Maker, men annonseringen av det største hitten, altså Zelda, var mer preget av ordene "endelig" og "sannelig på tide", enn "hurra" eller "for en overraskelse". Hvis de hadde lagt til Metroid til buffeten sin hadde vi ikke spist noe annet sted under hele E3-uka.

Dette er en annonse:

Deus Ex og God of War

Det forrige Deus Ex-spillet, Deus Ex: Human Revolution, gjorde en ypperlig jobb med å fornye den klassiske serien. Da en logo med navnet Deus Ex: Universe dukket opp i forkant av messen trodde vi derfor at det neste spillet garantert skulle presenteres på E3. Det var ikke tilfellet, messen kom og gikk uten noe Deus Ex, og det samme kan sies om det neste God of War-spillet. Sony Santa Monica gikk langt med å hinte om et nytt God of War-spillet før messen, med Twitter-meldinger som "The Gods have spoken once again, maybe they are just excited for #E3 #earthquake #LA". Likevel dukket aldri Kratos opp. Kanskje spillene gjør opptreden på Gamescom i august i stedet?

E3 2014 - Missing in action
Er det rart vi hade tro på en E3-annonsering?

Hitman og Just Cause 3

Det har ikke vært noe hinting om E3 fra hverken danske IO Interactive eller svenske Avalanche Studios. Likevel holdt vi fingrene krysset for Just Cause 3 eller et nytt Hitman-spill helt fra Microsoft startet sin pressekonferanse til Sony avsluttet sin et halvt døgn senere. Vi begynner å bli farlig sultne på det neste innslaget i Just Cause-serien, og ettersom Acalanche har delt seg i to tipper vi kun det ene kontoret er opptatt med Mad Max-spillet. Vi vet dessuten at IO har startet med Hitman, ettersom de allerede har delt et konseptbilde fra det neste spillet, men de er tydeligvis ikke klare for å vise det frem enda. Igjen, vi setter vår lit til Gamescom.

Red Dead Redemption 2

Før E3 visste vi følgende: Rockstar skulle slippe et eller annet i løpet av 2014, og de aller fleste tippet på GTA V til PC og de nye konsollene. Alle disse fikk rett, men vi ville ha noe mer i tillegg. En annonsering av et spill som ikke skal slippes i 2014, men kanskje til neste år. Eksempelvis Read Dead Redemption 2, eller Bully 2. Eller noe helt nytt. Rockstar er så store at et nytt spill kunne stjålet hele messen, men samtidig er de også så store at alle spillene deres stjeler alt av oppmerksomhet når de annonseres også utenfor messene.

E3 2014 - Missing in action
Dette er alt vi har fått se fra det neste Hitman-spillet. Foreløpig...

Beyond Good and Evil 2

På samme måte som med The Last Guardian: Hvor mye mer tid trenger de? Hvordan kan de ikke være klare for å vise frem i hvert fall litt? Det har gått så langt tid siden annonseringen at det er lett å glemme hele spillet til lister som dette, fordi både Jade og vennene hennes havner i skyggen av spill med bedre markedsføringskampanjer. Kom igjen da, Ubisoft!

Skate 4, Alan Wake 2 eller Final Fantasy XV

Tre favoritterserier blant oss i GR-redaksjonen, men de glimret alle med sitt fravær på E3 i år. Kanskje vi hadde for høye forhåpninger, men vi tillot oss selv å håpe at Finske Remedy planla en Alan Wake 2-bombe til E3 da de forklarte at Quantum Break ikke skal vises frem før på Gamescom. Vi tillot oss også å krysse fingrene for annonseringen av et nytt Skate-spill da EA viset så mye tid av konferansen sin til de øvrige sportsspillene. Vi liker både FIFA og NHL, men EA-serien som virkelig har fanget sporten sin hadde Skate skrevet på omslaget. Når det gjelder Final Fantasy visste vi det på forhånd, men det må likevel nevnes. E3 uten hverken Final Fantasy XV eller Kingdom Hears III. Suffende, Square Enix. Kom sterkere tilbake er dere greie.

Half-Life 3

Don't get us startet...

Hvilke spill savnet du mest under E3-messen forrige uke?

E3 2014 - Missing in action
Det begynner å bli litt latterlig nå...


Loading next content