Norsk
ARTIKKEL - SPONSET INNHOLD

Er JBL Quantum 910 Wireless det ultimate gamingheadsettet?

JBL utfordret oss til å dykke ned i det splitter nye Quantum 910 Wireless-headsettet, og det våget vi. Her er en detaljert titt på alle funksjonene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Vi har hatt glede av JBLs gamingprodukter en stund, men dette er første gang de har kombinert alle funksjonene vi kjenner og elsker fra de beste headsettene til en helt trådløs enhet. Dette betyr at du med Quantum 910 ikke bare får JBLs surroundlyd og ergonomi, men også deres egen hodesporingsteknologi for gaming, nå fri for ledninger om du ønsker det.

I denne videoen viser vi deg produktet fra forskjellige vinkler, dets flere fordeler, og noen av situasjonene der det har gjort gaminglivet enklere og mer spennende:

HQ

Den mest unike og innovative funksjonen har å gjøre med hvordan Quantum 910 registrerer den minste bevegelse på en veldig detaljert måte. De innebygde hodesporingssensorene, sammen med QuantumSPHERE 360-teknologien, forbedrer 7.1 romlig lyden på PC og tilbyr konkurransefortrinn, siden det gir spillere nøyaktig posisjonsbevissthet om både avataren deres og elementene rundt dem. Med andre ord, maskinvare og programvare jobber sammen for å skape et oppslukende 360-graders lydbilde, som får brukere til å finne ut hvor andre spillere eller farer befinner seg i den virtuelle verden mer presist og naturlig.

Hvis du spiller trådløst, trenger du ikke bekymre deg for etterslepende lydeffekter lenger, siden den medfølgende USB A- og C-dongelen med lav latens betyr umiddelbar respons uansett hvilken spillenhet du velger. Du kan alltids koble headsettet til en rekke forskjellige enheter via Bluetooth for mer avslappede opplevelser, men den trådløse 2,4 GHz-tilkoblingen er veien å gå når refleksene dine blir satt på prøve.

Quantum 910 skilter med aktiv støydemping, noe som har vist seg å være ganske nyttig i forskjellige scenarier og med forskjellige sjangere. Du kan for eksempel blokkere ut lyden fra støyende vifter, eller distraherende lyder på arrangementer og konkurranser.

Er du en lagspiller? Ok, nå snakker vi . Den vippbare boommikrofonen som følger med headsettet gir mulighet for tydelig stemmechatting med lagkameratene dine, for eksempel via Discord.

Ved å bruke JBLs QuantumENGINE-programvare på PC kan du justere og konfigurere alt, inkludert ANC, utjevning, romlig lyd, hodesporing og selvfølgelig RGB-belysning, alle med forskjellige profiler for spesifikke bruksområder. Betyr det at hodesporingsteknologien kun er tilgjengelig på PC via QuantumENGINE? Overhode ikke, side QuantumSPATIAL 360-teknologien legger til hodesporet romlighet til et 2-kanals signal, noe som kommer godt med for 3D-spill fra forskjellige kilder.

Dessuten kan JBL Dual Source holde enheten koblet til både telefonen din (via Bluetooth) og spillenheten (via USB) samtidig, slik at du kan svare på anrop, mens selskapets signaturlyd støttet av Hi-Res-sertifisert 50 mm-drivere gir både bombastiske eksplosjoner og oppslukende musikklyttingsøkter. Og ja, til og med musikk får en romlig hodesport dimensjon hvis du vil.

Med denne allsidigheten og den 29-timers batterilevetid (du kan lade mens du fortsetter å spille), har Quantum 910 blitt vårt viktigste gamingheadset for mange forskjellige formål, uansett sjanger eller enhet. Tør du dykke inn?

HQ

Relaterte tekster

0
Test: JBL Quantum 910

Test: JBL Quantum 910

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Daniel Andersen

JBL har endelig kommet med et trådløst headset med QuantumSPHERE 360. Daniel har testet ut det etterlengtede produktet.



Loading next content