Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler
Far Cry 2

Far Cry 2 vs Crysis: Warhead

Grafikkrigen tilspisser seg. Crytek, som opprinnelig utviklet det grafiske mesterverket Far Cry, holder nå på med Crysis-serien, mens Ubisoft selv lager oppfølgeren til Far Cry. Spørsmålet er nå: hvilket spill har best grafikk?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Grafikkhore er et negativt ladet begrep, men sannheten er at mange spillere elsker teknisk god grafikk. Jakten på fotorealisme har foregått i mange år nå, og vi i redaksjonen må innrømme at vi med jevne mellomrom blir voldsomt imponert når en utvikler tar grafikken et steg videre med mer realistiske animasjoner, skygger og ansiktsbevegelser.

I høst er det spesielt to spill som kjemper om oppmerksomheten når det gjelder grafikk. Da Far Cry ble lansert ble det hyllet for sin fantastiske grafikk og sine åpne områder. Til tross for at spillet hadde flere spillmessige svakheter solgte det stort takket være den imponerende grafikken. Ubisoft Montreal, som utvikler oppfølgeren, har flere ganger sagt at fokuset fortsatt er på å lage fantastisk grafikk i spillet.

I mellomtiden har Crytek, utviklerne av det første Far Cry, tatt grafikken til nye høyder med sin Crysis-serie. Sist ute er Crysis Warhead (anmeldelse kommer i løpet av uka).

Men det vi lurer på er: hvilket spill har best grafikk? Av den grunn har vi i redaksjonen tatt en del skjermbilder. Åtte stykk 1280x720-bilder som alle er fanget med det samme verktøyet fra Crysis/Crysis Warhead og det kommende Far Cry 2. Så nå kan du, kjære leser, avgjøre selv. Hvilket spill er penest?

Dette er en annonse:

(Crysis-bildene er tatt på en middels sterk PC med oppløsning på 1280x720 og innstilling "High/Medium". Far Cry 2-bildene er tatt fra Xbox 360-versjonen av spillet i 1280x720p).

Far Cry 2
Far Cry 2
Far Cry 2
Dette er en annonse:
Far Cry 2
Far Cry 2
Far Cry 2
Far Cry 2
Far Cry 2
Far Cry 2

Relaterte tekster

Far Cry 2Score

Far Cry 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Roar Spørkel

Den tropiske øyen er byttet ut med afrikansk borgerkrig. Kim Roar har meldt seg som leiesoldat og rapporterer fra fronten.

Far Cry 2 vs Crysis: Warhead

Far Cry 2 vs Crysis: Warhead

ARTIKKEL. Skrevet av Redaksjonen

Grafikkrigen tilspisser seg. Crytek holder nå på med Crysis-serien, mens Ubisoft selv lager oppfølgeren til Far Cry. Spørsmålet er nå: hvilket spill har best grafikk?Loading next content