Norsk
Gamereactor
artikler
Mass Effect: Andromeda

Femti nyanser av Mass Effect: Andromeda

Uansett hvilken galakse eller tid vi befinner oss i, er det alltid rom for litt kjærlighet. Det kan dog være litt vrient å navigere dating-jungelen, så vi har laget en guide...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Den nye galaksen skal erobres, planeter skal utforskes, og veldig slemme romvesener skal stoppes. Akkurat som etter en lang arbeidsuke trenger man noe å slappe av med. Noen liker kanskje å se på TV eller gå gjennom frimerkesamlingen, mens andre foretrekker nærhet. I Mass Effect: Andromeda er romansene mange, og i alle galaksens hjørner bobler de varme følelsene. Vi har laget Andromeda-galaksens svar på Tinder, og her får du se hvem du passer best sammen med, eller hvem du bør sveipe til venstre.

For å gjøre denne guiden så enkel som mulig vil de ulike romansene kategoriseres etter hva slags forhold de representerer for tvillingene. Vil du finne en partner for resten av livet? Vil du bare ha en flyktig flørt? Kanskje du bare vil flørte med alle? Uansett hva du er på utkikk etter, så finner du svarene her. Vær dog klar over at det kan dukke opp figurspesifikke spoilere, så sarte sjeler oppfordres til flørte på egenhånd.

Mass Effect: Andromeda
Dette er en annonse:

Suvi Anwar
Det er lett å forelske seg i den fagre kvinnen med den herlige, skotske dialekten. Hun liker å snakke om alt mulig rart, enten temaet er slikking av romsteiner eller hennes tro på høyere makter. Det er kun den kvinnelige Ryder som kan komme noe lenger enn bare flørting med Suvi, men det er på sin plass om at hun er veldig skravlete. Veldig. Du finner henne Tempests brygge til venstre på galaksekartet, og du skjønner det når muligheten for en flørt dukker opp.
Mannlig Ryder: Flørting
Kvinnelig Ryder: Forhold, flørting

Mass Effect: Andromeda

Liam Kosta
Når du våkner etter 634 år i kryosøvn og åpner øynene, så ser de nesten umiddelbart på kjekkasen Liam Costa. Senere finner du ham på den nedre delen av Tempest, hvor han ofte henger i sofaen, gjerne i bar overkropp, og snakker om biler. Selv om Scott Ryder kan fortelle ham om følelsene sine, så er Liam kun interessert i kvinner. Hvis du vil ha et forhold her, må du altså spille som Sara. Flørt når du har sjansen, og ved å spille et spesielt oppdrag får du se en scene der Liam og Jaal bestemmer seg for å bytte klær. Dette leder selvsagt til en morsom scene om bord på Tempest.
Mannlig Ryder: Flørting
Kvinnelig Ryder: Forhold, flørting

Mass Effect: Andromeda
Dette er en annonse:

Jaal
Jaal er antageligvis den mest følsomme skapningen i Andromeda-galaksen, og er litt ekstra interessant med sitt fiskeansikt og tentakler. Han er et komplisert individ som gjerne snakker dypt og lenge, og du som kun er hypp på noe fort og gæli bør styre unna. Vil du derimot ha en følelsesmessig reise uten sidestykke, ja da er Jaal perfekt for deg. Han er dog kun tilgjengelig for Sara Ryder, men det hindrer jo ikke Scott fra å prøve.
Mannlig Ryder: Flørting
Kvinnelig Ryder: Forhold, flørting

Mass Effect: Andromeda

Cora Harper
Et av de første fjesene du blir kjent med i spillet tilhører din fars lærling, Cora. Med råfresh frisyre og en annerledes holdning er hun lett å falle for. Hun er imidlertid en jente som trenger bekreftelse på at du tilfører mye til gjengen, og hun har en brokete fortid du må ta del i hvis du velger henne som partner. Cora liker kun menn, så her er det altså Scott som er aktuell.
Mannlig Ryder: Forhold, flørting
Kvinnelig Ryder: Flørting

HQ
HQ
Mass Effect: Andromeda

Gil
Gil er typen for deg som liker handy typer. Han er også stor fan av poker, og utfordrer gjerne Ryder til en omgang. Gil er perfekt for deg som bare vil kose litt, og han har ikke noe imot at du har et forhold på si. Det er verdt å nevne at han kun er interessert i menn, men det hindrer ikke Sara fra å flørte.
Mannlig Ryder: Forhold, flørting
Kvinnelig Ryder: Flørting

Mass Effect: Andromeda

Peebee
Når det er på tide å utforske spillets første ekte planet, møter du raskt på energibunten Peebee ved en remnant-ruin. Hun er rebelsk og smart, og sier alltid hva hun mener, og allerede i det første møtet blir det litt intimt. Etter at hun blir en del av besetningen på Tempest kan du finne frem boka med sjekketriks, og det spiller ingen rolle om du er mann eller kvinne.
Mannlig Ryder: Forhold, flørting
Kvinnelig Ryder: Forhold, flørting

Mass Effect: Andromeda

Vetra
Vi blir liksom aldri lei av synet av en kvinnelig turian. Dette er også første gangen det er mulig å gå denne veien med en turian, noe som naturligvis gjør det hele ekstra interessant. Du er nødt til å komme deg et stykke inn i spillet før flørtingen for alvor kan begynne, men så fort du har låst opp lojalitetsoppdragene hennes er det bare å skru på sjarmen. Vetra har dog en del problemer med familien, så det kan være smart å holde litt følelsesmessig avstand hvis du ikke vil bli innblandet - dessuten er turians litt skumle. I likhet med Peebee er ikke Vetra spesielt kresen på kjønnene, så her er det fritt fram med både Scott og Sara.
Mannlig Ryder: Forhold, flørting
Kvinnelig Ryder: Forhold, flørting

Dette skulle dekke alle kollegaene dine om bord på Tempest, men det finnes også andre veier til kjærligheten. Legen om bord, Lexi, er en søt asari, men uansett hvor talefør du er vil det aldri lede noe sted. Hun virker nemlig mer interessert i Drak. En annen asari du kan prøve deg på er journalisten Keri, men heller ikke dette vil føre til noe fast forhold. På planeten Aya kan du treffe angar-kvinnen Avela Kjar som også sier seg fornøyd med en lett flørt, mens Kadaras rebell Reyes Vidal er åpen for et fullblods forhold med både Sara og Scott.

Vi håper dette har besvart noen av spørsmålene du hadde vedrørende forholdene i Andromeda-galaksen. Det er mye kjærlighet å finne, men husk at også romvesener har følelser. Glem heller ikke å lese vår anmeldelse.

HQ

Relaterte tekster

Mass Effect: AndromedaScore

Mass Effect: Andromeda

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andromeda leverer mer av det samme for deg som vil ha mer Mass Effect, men det imponerer ikke oss som vil ha noe nytt og bedre. Dette er bra, men ikke noe mer...Loading next content